Mobile

Samsung Galaxy Tab 10.1v

Iako je po izlasku iPad-a puno proizvođača najavljivalo odgovor na njegov tržišni uspeh tek je Samsung u septembru prošle godine predstavio prvog suparnika. Galaxy Tab je u tom trenutku, i pored određenih slabosti, predstavljao zanimljivu alternativu Apple-ovom pulenu.

Sa najavom operativnog sistema Android 3.0 i mnogobrojnih tabličnih uređaja različitih proizvođača bilo je nophodno izbaciti na tržište novu varijantu Galaxy Tab-a. Samsung se odlučio da ponudu ne samo osveži, već i proširi, modelom većih dimenzija koji bi bio pogodniji za Internet korisnike, čitanje elektronskih knjiga i časopisa i, na kraju krajeva, gledanje filmova…

One thought on “Samsung Galaxy Tab 10.1v

  1. Drago

    Hteo sam ga kupiti, ali sam zbog uslova prodaje kod VIP-a, odustao. Razlog je sto je obaveza koristiti VIP kao provajdera dve godine. Medjutim, tablet se koristi, uglavnom, tamo gde nema drugih PC-ja sadaleko vecim mogucnostima, i zbog portabilnosti. A, kod VIP-a ga mogu koristiti samo u blizini releja. Malo dalje, ne moze. Tako bi tablet ostao nekoriscen uz visoku cenu a svakodnevno stizu novi i novi. Drugo, ne mogu koristiti i jos nekog provajdera pored VIP-a, sto je smesno. A, onda, kadaproteknu 24 meseca rata i obaveza prema VIP-u tablet i dalje ostaje zakljucan pa treba rizikovati otkljucavanje itd. Stvarno, nerazumljiv odnos VIP-a prema kupcima!!! Neka bude paket koji su odredili, ali, zasto zakljucavanje za druge provajdere, kada VIP ne pruza mogucnost koriscenja tableta kao portabilnog na mnogim mestima, pa i u vecim gradovima, a kamo li u selima itd? A, mozda, to neki drugi provajder omogucava. I jos nesto: nema USB pa je komplikacija preneti, npr snimak na USB Flash i odneti fotografu na izradu itd.

Leave a Reply