Mobile

Samsung GALAXY W, M Pro, Y i Y Pro

Samsung GALAXY W sa tehnologijom visokih specifikacija uključujući procesor od 1.4GHz, HSDPA 14.4 konekcijom i velikim 3.7” ekranom osetljivim na dodir, GALAXY W je idealno rešenje za one kojima je neophodno da žive brzo i pametno.

Ove moćne performanse su ojačane dodatkom Samsungovih aplikacija Games, Social i Music Hub, čime se zadovoljavaju potrebe korisnika za igricama, društvenim mrežama i muzikom na jednom mestu. Kies Air pruža i dodatnu kontrolu, tako što potrošačima omogućava da promađu svoj telefon ukoliko su ga zaturili što pruža potpunu bezbrižnost.

GALAXY M Pro

Pružajući jake performanse za visoku vrednost, GALAXY M Pro je idealno rešenje za mlade i društvene profesionalce. QWERTY tastatura omogućava brzo i precizno kucanje u pokretu čime se povećava produktivnost pri izradi memoranduma, dokumenata i poruka.

Tastatura takođe pojednostavljuje komunikaciju sa društvenim mrežama što omogućava korisnicima da razgovaraju s kim i kako žele, a sve sa sopstvene liste kontakata. Istorija komunikacije, instant poruke i ažuriranja sa društvenih mreža su lako dostupni.
Optički track pad i ekran osetljiv na dodir čine interfejs jednostavnim i lakim za upotrebu. Ovakva produktivnost i funkcionalnost su zapakovane u elegantno telo od 9.97mm. Osmišljen za profesionalce, GALAXY M Pro pruža široku produktivnost kroz različita poslovna rešenja uključujući Exchange Active Sync, Sybase Afaria, CISCO Mobile i CISCO WebEx.

GALAXY Y

Kompaktan ali sa širokim spektrom karakteristika, GALAXY Y je idealan uređaj za mlađe potrošače i nudi vam mogućnost da ostanete društveni i u pokretu. Besprekorno izvršavanje višestrukih zadataka je omogućeno zahvaljujući moćnom procesoru od 832MHz. GALAXY Y poseduje i Samsungovu aplikaciju Social Hub koja korisnicima pruža mogućnost da ostanu povezani sa svojim onlajn društvenim krugovima.

Opremljen sa Samsungovim TouchWiz User interfejsom, upotreba GALAXY Y predstavlja jednostavno i intuitivno iskustvo. Pored toga, dodavanjem opcije SWYPE olakšano je brzo kucanje. GALAXY Y je dostupan u različitim bojama kako bi se uklopio u svačiji stil.

GALAXY Y Pro

Opremljen sa QWERTY tatstaturom kako i poboljšanim društvenim i profesionalnim funkcijama, smart telefon GALAXY Y Pro prilagođen je za mlade profesionalce koji žele da sa lakoćom upravljaju životom na poslu i kod kuće. Korisnici ovog modela mogu da budu stalno na vezi pomoću aplikacije Social Hub Premium, koji podržava elektronsku poštu, integriše društvene mreže i slanje instant poruka.

Optimizovani i intuitivni interfejs ekrana osetljivog na dodir pruža inteligentan i lako dostupan doživljaj, a korisnici mogu da rade u pokretu zahvaljujući programu ThinkFree mobile office, koji omogućava rad na velikom broju Office dokumenata (Word, PPT, Excel i PDF) direktno sa telefona.

Produktivnost je poboljšana zahvaljujući kombinovanim mogućnostima unošenja podataka preko ekrana osetljivog na dodir i QWERTY tastature, što dopušta jednostavnu navigaciju uz efikasan i profesionalan input. WiFi Direct takođe omogućava brži tempo prebacivanja podataka, zbog čega je moguće brzo deliti sadržaje.

Leave a Reply