Mobile

Samsung Hope Relay trka se nastavlja

U akciji Hope Relay do sada je prikupljeno 2 miliona dinara za decu iz SOS Dečijih sela u Sremskoj Kamenici i Kraljevu – podrška se nastavlja!

Samsung vas poziva da i dalje trčite, brzo hodate ili šetate u dobrotvorne svrhe koristeći novu sportsku aplikaciju „Hope Relay“ i tako pomognete u prikupljanju novca za SOS Dečija sela u Srbiji.

Kliknite na sliku i pošaljite link za preuzimanje aplikacije direktno na svoj telefon!

Za svaka vaša tri pređena kilometra kompanija Samsung Electonics donira 100,00 RSD, a prikupljeni novac će, zajedno sa Samsung proizvodima, biti doniran deci iz  ovih ustanova.

Predstavnici kompanije Samsung Electronics, zajedno sa najaktivnijim učesnicima akcije Hope Relay i lokalnim herojima, nosiocima Olimpijskog plamena, posetili su SOS Dečije selo u Sremskoj Kamenici. Prilikom posete, štićenicima ove ustanove poklonjeno je 25 mobilnih telefona koji su obradovali dečake i devojčice iz SOS sela.

U nastavku možete da pogledate detaljno video uputstvo šta je trka, kako sve možete da učestvujete i pomognete. Tu je i domaći promo video, kao i video izveštaj sa trke održane u Novom Sadu, koji je pogledalo više od 2.000 ljudi.

izvor MI2 mobile

Leave a Reply