Mobile

Samsung Jet na tržištima širom sveta

Samsung_jet_S8000-14Do kraja jula, Samsung Jet biće dostupan na više od 70 različitih tržišta

Kompanija Samsung Electronics Co. Ltd., vodeći proizvođač mobilnih telefona, objavila je danas da je Jet, mobilni telefon pametniji od smart telefona, postigao najveću tržišnu ekspanziju u istoriji Samsungovih mobilnih telefona.

Nakon veličanstvene svetske promocije Samsung Jet telefona u Londonu, Dubaiju i Singapuru, 15. juna, Samsung Jet postaće dostupan na više od 70 tržišta, uključujući i tržište Srbije, do kraja jula. Inače, Samsung Jet oborio je i rekord u pred-narudžbama jer je postojala potražnja za više od 2 miliona jedinica pre nego što je zvanično ušao u prodaju.

Samsung Jet proizvodi se u centrali kompanije u Gumi, u Koreji. Trenutno, čitav proizvodni pogon kompanije Samsung u Gumi pravi isključivo Samsung JET telefone kako bi se izašlo u susret potražnji širom sveta.

“Veoma sam zadovoljan što je Samsung Jet opravdao očekivanja i što je odlično prihvaćen na tržištu. Zahvaljujući ovako velikoj potražnji i zahtevima kako operatera tako i krajnjih korisnika, Samsung Jet postaće još jedan telefon za primer u Samsungovoj istoriji” kazao je JK Shin, čelnik Odeljenja mobilnih komunikacija u Samsung Electronics-u.

Leave a Reply