Mobile

Samsung L700

Vreme metalnih telefona definitivno dolazi! Samsung je, posle serije aparata više klase, metalnim kućištima opremio i modele srednje kategorije, među kojima se naročito ističe L700. Radi se o elegantno dizajniranom jednodelnom modelu koji se doslovce može opisati kao rešenje „sve u jednom”

To je praktično idealan mobilni aparat za najširu grupu korisnika, koji se odlikuje lepim dizajnom, perfektnom izradom; izuzetno čvrstim kućištem od brušenog metala, velikim ekranom rezolucije 176 x 220 piksela, vanredno udobnom tastaturom, dobrom kamerom, izdržljivom baterijom i svim funkcijama koje se očekuju od jednog modernog telefona najšire namene.

To su, pre svega, podrška za sve raspoložive mobilne mreže, uključujući i 36 servise (postoji i video kamera, tako da možete potpuno uživati u vizuelnim razgovorima), potom, Bluetooth 2.0 modul, MP3 plejer, odličan skup programa za upravljanje ličnim informacijama, jasno koncipiran sistem menija i sve stoje potrebno za uživanje u multimediji – audio i video plejer, kamera s opcijom za snimanje videa, MMS editor koji podržava poruke do 300 KB i odljak za pothranjivanje i do 500 tekstualnih poruka.

Izuzetno korisna je i funkcija za definisanje sopstvenih korisničkih profila, kojima se definišu osnovni parametri I telefona, uključujući i stilove zvona (dopuštene su sve kombinacije zvučnog signala i vibracije). Kao i drugi Samsung aparati, 1700 se odlikuje kristalno jasnim tonom u slušalici, dobrim i postojanim signalom i prilično snažnim vibromotorom.

Savršen telefon svakako ne postoji, ali za novac koji iziskuje, Samsung L700 je kandidat najbliži toj tituli.

Leave a Reply