Mobile

Samsung Mobile pokreće novi Web sajt za smartphone

Samsung planira da dodatno ojača svoje pozicije u brzo rastućem segmentu smart telefona. Jedan od prvih koraka na tom putu je pokretanje web site-a za Samsungova poslovna rešenja http://business.samsungmobile.com

Samsung Electronics Co., Ltd. vodeći proizvođač mobilnih telefona nastavlja sa strategijom “mobilni telefon za svačiji životni stil” nudeći niz telefonskih linija za različite ukuse i preferencije. Do sada je Samsung pokrenuo tri web site-a za tri proizvodna segmenta: stil (style.samsungmobile.com), fotografija (pixon.samsungmobile.com) i muzički telefoni (music.samsungmobile.com).

Samsung je 16. februara pokrenuo website koji omogućava detaljnije informacije o poslovnim smartphone telefonima kao i korisnim aplikacijama za poslovne ljude.

  • Novi “Samsung mobile Business Site” će omogućiti korporativnim korisnicima sve informacije i detalje koji su im ptorebni. Jasno struktuiran prikaz proizvoda istaći će sve važne poslovne odlike uz detaljni opis svakog modela kompletiran relevantnim detaljima. Upoređenje različitih modela, prikaz kako karakteristika tako i izgleda uređaja upotpunjeni su uputstvima i savetima za korišćenje.
  • Korisnici mogu pristupiti i opštim informacijama iz sveta poslovnih rešenja
  • Info pult – Mobilni Savetnik – objavljivaće tematske članke, studije slučaja i studije raznih proizvoda i aplikacija.
  • Dodatno, novosti i newsletter servis omogućiće posetiocima da ostanu infromisanima o poslednjim dogadjajima poslovnih telefona i trendovima.

Web site će za početak biti dostupan samo na engleskom jeziku ali će i drugi jezici biti dodati tokom godine.

Leave a Reply