Mobile

Samsung Monte – savršen spoj za životni stil osetljiv na dodir

Samsung je nedavno predstavio Samsung Monte (model: S5620), svoj novi uređaj sa ekranom osetljivim na dodir namenjen korisnicima kojima je važan stil. Ovaj mobilni uređaj poseduje multimedijalne opcije, te ima elegantan dizajn, sofisticiranog i sjajnog izgleda, te pruža stil i performanse vrhunskih telefona po povoljnoj ceni. Neverovatnog dizajna sa intuitivnim TouchWiz 2.0 Plus korisničkim intrefejsom, Monte postaje najnoviji „must-have“ među telefonima sa ekranom osetljivim na dodir.

Takođe, Samsung Monte nudi pregršt mogućnosti korisnicima okrenutim društvenim mrežama putem niza izvornih aplikacija za društvene mreže poput Facebooka i MySpacea, te na taj način omogućava korisnicima pristup njihovim profilima kad god i gdegod žele. Uz njih postoje i napredni Twitter, te Bebo widgeti kao i mogućnost multi-IM, koji korisnicima pružaju mogućnost chata u relanom vremenu putem odabrane usluge. Dalje, korisnici mobilnog telefona Monte mogu u potpunosti uživati u pretraživanju Interneta, budući da senzor akcelerometra omogućuje prikazima na ekranu da se automatski prilagođavaju tokom rotiranja telefona.

Kako bi bio savršena pratnja životnom stilu konstantnog povezivanja, Monte sadrži i GPS kog podržava Google Latitude te na taj način omogućuje korisnicima da uvek znau gde se nalaze, ali i omoguće svim prijateljima da uvek znaju vašu lokaciju. U kombinaciji sa Geo-tagging, korisnici mogu označavati i geografske lokacije na svojim fotografijama, te deliti svoja putovanja i iskustva sa prijateljima.

Ostale mogućnosti povezivanja uključuju Wi-Fi povezivost u bilo kojem trenutku na bilo kom mestu, Exchange ActiveSync za pristup Outlook elektronskoj pošti, te Google Sync. Ovo omogućuje korisnicima da simultano ažuriraju rasporede na društvenim mrežama sa kalendarom u Outlooku, a da se pri tom ne moraju mučiti sa pristupom svakoj aplikaciji posebno.

Monte takođe ima i WQVGA LCD ekran veličine 3 inča sa panoramskim prikazom formata 16:9, a može se pohvaliti i fotoaparatom od 3,2 mpx sa mnoštvom opcija poput snimanja osmeha, panoramskog snimanja i detekcije lica. Za jednostavnije korišćenje, telefon takođe podržava Smart Unlock (pametno otključavanje), te zoomiranje jednim prstom.

Leave a Reply