Mobile

Samsung obeležava prodaju 30 miliona uređaja GALAXY S i GALAXY SII širom sveta

Kompanija Samsung Electronics Ltd, vodeći provajder mobilnih telefona, objavila je da su njeni modeli smart telefona Samsung GALAXY S i GALAXY SII dostigli ukupnu prodaju od 30 miliona primeraka.
GALAXY SII je postavio novi rekord za Samsung ostvarivši prodaju od preko 10 miliona uređaja brže nego bilo koji drugi uređaj u istoriji Samsunga. Ovaj model nastavlja da dobija podstrek kao Samsungov najbolji smart telefon – elegantno dizajniran, tanak i veoma prenosiv uređaj koji poseduje kombinaciju neverovatnog doživljaja gledanja i moćnih performansi dual-core procesora.

Lansiran 2010. godine, Samsung GALAXY S je dostigao prodaju od skoro 20 miliona uređaja, čime je postao najprodavaniji mobilni uređaj u Samsungovoj paleti proizvoda do danas, kao što je postigao novi rekord kompanije na tržištu mobilnih telefonskih uređaja.

Otkako je lansiran pre dve godine uz veliko odobravanje kritičara, modela GALAXY S je stalno sticao sve veću popularnost među potrošačima čime je otvorio vrata brendu GALAXY da postane jedan od najpriznatijih mobilnih brendova u svetu.

„Otkako je lansiran pre samo pet meseci, GALAXY SII je doživeo ogroman uspeh u prodaji i dobio odlične kritike od potrošača i onih koji se bave mobilnom industrijom na svetskom nivou. To predstavlja produžetak kontinuiranog porasta u prodaji modela GALAXY S, koji smo lansirali na sajmu CTIA 2010, a koji i dalje postiže izuzetan uspeh kod potrošača“, izjavio je Dž.K. Šin, predsednik i direktor Samsungove poslovne jedinice za mobilne komunikacije.

„Fenomenalan uspeh ovih smart telefona još jednom je pokazao da smart telefoni iz Samsungove serije GALAXY S postavljaju standarde za smart mobilnu tehnologiju širom sveta“, dodao je.

Leave a Reply