samsung-mwc13
Mobile

Samsung osvojio glavne GSMA nagrade na MWC 2013

Samsung je na dodeli Svetskih mobilnih nagrada prepoznat kao vodeći proizvođač, a odato mu je i priznanje za uređaje sa moćnim korisničkim iskustvom

Proizvođač uređaja godine: Samsung Electronics

Najbolji Smart telefon: Samsung GALAXY S III

Najbolji potrošački elektronski uređaj osposobljen za mobilni: Samsung GALAXY Camera

samsung-mwc13

Kompanija Samsung Electronics Ltd, globalni lider u oblasti digitalnih medija i tehnologija digitalne konvergencije je, na dodeli Svetskih mobilnih nagrada, održanoj na Svetskom kongresu mobilne telefonije u Barseloni, osvojila priznanje GSM Asocijacije drugu godinu za redom, u kategorijama Proizvođač uređaja godine i Najbolji Smart telefon

Sudije su proglasile Samsung Proizvođačem uređaja godine. Nakon što je kompanija prošle godine stekla status najboljeg prozvođača na čitavom tržištu mobilnih telefona, kao i na tržištu smart telefona, osvojena nagrada predstavlja priznanje stalnim Samsungovim inovacijama i vodećim linijama uređaja u industriji.

GALAXY S III je proglašen za „Najbolji Smart telefon“, što predstavlja priznanje moćnim performansama ovog uređaja, kao i neverovatnom odzivu potrošača. GALAXY S III, Samsungov najbolji smart telefon, do sada je širom sveta prodat u preko 40 miliona komada, što ga čini najbže prodavanim uređajem u istoriji Samsunga, ali i vodećim smart telefonom na svetu. GALAXY S III predstavlja kombinaciju prirodne interakcije sa jednostavnom i trenutnom razmenom sadržaja, što daje spoj najboljeg iskustva i beskompromisnih performansi. Ovaj model je naslednik izuzetno uspešnog telefona GALAXY S II koji je GSM Asocijacija proglasila za Najbolji Smart telefon 2012. godine.

Proglašen od strane sudija za „Najbolji potrošački elektronski uređaj osposobljen za mobilni“, fotoaparat GALAXY Camera je prvi zaista povezani fotoaparat, koji predstavlja kombinaciju odličnih fotografija jednog kompaktnog fotoaparata i konektivnosti i prilagodljivosti koje dolaze sa 3G/4G + Wi-Fi povezivanjem i operativnim sistemom Android 4.1 (Jelly Bean). GALAXY Camera omogućava fantastične fotografije, lake za slikanje, uživanje, uređivanje i objavljivanje, gde god se korisnik nalazio. Korisnici su u mogućnosti da uređuju i objavljuju svoje slike istog trenutka, a da istovremeno dobiju odličan kvalitet fotografije.

„Godina 2012. bila je presudna za Samsung, jer smo tada postavili nove rekorde u mobilnoj industriji. Sudije su prepoznale Samsungove inovacije u više kategorija. Mi u kompaniji Samsung smo posvećeni ideji da treba da promenimo način na koji potrošači širom sveta doživljavaju svet mobilne tehnologije, u svim kategorijama i na svim tržištima“, izjavio je Dž. K. Šin, direktor kompanije za IT i mobilne kommunikacije u kompaniji Samsung Electronics.

Na Svetskom kongresu mobilne telefonije 2013, Samsung je prikazao novu generaciju proizvoda, sadržaja i servisa,

Leave a Reply