Mobile

Samsung otvara registraciju za prvi godišnji evropski dan programera

Manifestacija će biti održana u Londonu 18. novembra i obuhvata tehničke i poslovne programerske sekcije koje pružaju uvid u Samsungove nove alatke i komplete SDK, kao i priliku učesnicima da se pridruže Samsungovom evropskom programerskom programu

Kompanija Samsung Electronics najavila je da je zvanično otvorena preregistracija za prvi godišnji Samsungov evropski dan programera. Ovaj događaj, koji će biti održan u Filmskom muzeju u Londonu 18. novembra, pružiće uvid u Samsungove nove alatke i servise kako bi se pomoglo programerima da kreiraju uzbudljive i inovativne aplikacije za čitavu paletu Samsungovih pametnih uređaja.

samsung

Tokom dana, tehničke i poslovne programerske sekcije pružiće programerima do sad neviđenu priliku u Evropi da nauče i saznaju nešto o Samsungovoj naprednoj tehnologiji i stvore trajne veze sa Samsungovim evropskim timom.

Prisutni će moći da saznaju više o Samsungovom evropskom programerskom programu koji nudi kanal za saradnju sa kompanijom Samsung u Evropi.

Bliska saradnja sa programerima koji učestvuju predstavlja za Samsung scenario u kojem su svi na dobitku. „Kroz pristup najnovijim testnim uređajima, marketinškim i promotivnim prilikama, učešće u Samsungovom evropskom programerskom programu nudi sjajnu priliku za Samsungovu programersku zajednicu koja učestvuje“, izjavio je Li Epting, potpredsednik Centra za medijska rešenja u Evropi. „Želimo da se povežemo sa programerima koji će se radovati tehnologiji pre lansiranja, otvorenim za komunikaciju i sa mnogo načina za testiranje naše opreme. Ovaj događaj je savršeno mesto da se utemelji odlična radna saradnja.“

 

Sekcije i prezentacije Samsungovog tima pokriće glavne teme, a to su:

 

  • Najnovije informacije o Samsungovim kompletima SDK uključujući Samsung Mobile SDK, In App Purchase  i SmartTV.
  • Tehničko brifiranje o platformi Tizen uključujući izvorne i internet API arhitekte platforme, Alvina Kima.
  • Prilika da se sarađuje sa Samsungom, uključujući Samsung Hub, Samsung Wallet, hiperlokalne sadržaje i korporativna rešenja.

 

Ulaznice za Samsungov evropski programerski dan su besplatne ali je broj mesta ograničen. Dodatne informacije o konferenciji i o načinu registracije mogu se naći na www.samsungdevday.com.

 

Programeri mogu da se uključe u razgovor koristeći #SamsungEUDevDay, tvitovanjem na @Samsung_Dev, kao i kontaktom na mrežama Facebook i Google+.

 

 

Leave a Reply