Mobile

Samsung plasirao 800.000 jedinica Galaxy Gear pametnih satova

Kako prenosi Android revija, Samsung  je za samo dv ameseca uspeo da plasira oko 800.000 jedinica Galaxy Gear pametnih satova. Ko god prati tržište mobilnih telefona sigurno se zapitao kako je krenulo Samsungu sa njihovim pametnim satom Galaxy Gear. I sigurno je da niste sami u ovoj nedoumici, jer je bilo vrlo malo nagađanja u poslednje  vreme što se tiče Galaxy Gear-a, i njegove startne prodaje – u prodaji ok odva meseca.

Danas je Samsung razotkrio neke stvari, pa je za Reuters otkrio da je prodao čak 800.000 jedinica Galaxy Gear pametnog sata za dva meseca koliko je u prodaji.

Samsung Galaxy Note 3 + Gear

kategorija pametnih satova je relativno nova kategorija, pa je za pretpostaviti da će postati mainstream tek sa masovnim proizvodima ovog tipa kao što je Galaxy Gear.

Prodaja od  800.000 jedinica sata nikako nije mala a svakao je impresivna jer Gear od starta nije imao podršku za starie uređaje osim Note 3 modela. Jedino se iz izjave Samsunga ne može jasno odrediti da li se radi o broju isporučenih uređaja maloprodajama, ili se radi o stvarno prodatim i naplaćenim uređajima.

Reuters koristi koristi reč “prodaja”, ali je poznato od ranije  da Samsung u objavama koristi cifre isporuka

Leave a Reply