Mobile

Samsung predstavio Corby II

Kompanija Samsung Electronics Ltd, vodeći proizvođač mobilnih telefona, predstavila je mobilni telefon Corby II jarkih boja, koji ima veći pristup unapređenim servisima društvenog umrežavanja kao i poboljšani tač skrin displej.

„Na osnovu uspeha Samsungovog prvog modela Corby napravili smo uređaj živopisnog dizajna, sa poboljšanim mogućnostima za društveno umrežavanje i intuitivnim tač skrin interfejsom”, istakao je Dž.K. Šin, predsednik i direktor Samsungove kompanije za mobilne komunikacije. On je dodao: „Model Corby II savršeno je dizajniran za potrošače koji žele da iskažu svoju prirodu a da pri tom ostanu u kontaktu.”

Živopisni dizajn

Sa maskama intenzivnih boja ovaj telefon je namenjen pre svega mladima. U pogledu boja, Samsung Corby II je očuvao duh originalnog modela Samsung Corby. U ponudi se nalazi paleta jarkih boja (Festival žuta, Candy roze i Chic bela), a sam telefon predstavlja odraz korisnikovog životnog stila. Elegantno dizajniran, ovaj model ima tek 11.7 mm debljine i opremljen je sa displejom od 3.14 inča koji nudi idealan vizuelni doživljaj za korisnika koji je stalno na vezi. Corby II istovremeno je funkcionalan i moderan telefonski uređaj koji korisnicima dopušta da se iskažu u punom koloru.

Društveno iskazivanje

Korisnici koji su stalno u pokretu neće morati da žrtvuju svoj drušveni život: naprotiv, mogu da koriste Social Hub koji je integrisan u uređaju kako bi održavali veze sa prijateljima pomoću SMS poruka, elektronske pošte ili servisa za društveno umrežavanje. Ovaj uređaj ima ugrađenu i opciju mFluent koja dopušta slanje i prijem instant poruka pomoću više platformi koje uključuju Facebook chat, Yahoo Messenger i Gtalk.

Platforme Facebook i Twitter unapred su instalirane na uređaju dok se drugi vidžeti mogu bez imalo muke preuzeti sa interneta. Elektronska pošta se može lako postaviti i njome se može jednostavno upravljati, dok se platforma sinhronizuje kako bi osigurala da korisnikove najnovije komunikacije budu na uređaju. Wi-Fi konekcija obezbeđuje stalnu onlajn vezu i brz prenos podataka za jednostavno deljenje informacija u pokretu.

Jednostavna upotreba

Poboljšani tač interfejs pružiće novo i intuitivno iskustvo korisnicima telefona Corby II. TouchWiz omogućava višestruki displej menija (Home Screen) kao i elegantan meni, jednostavan za upotrebu sa besprekornom navigacijom. Ovaj uređaj jeste telefon sa dodatnim mogućnostima, ali ostavlja utisak kao da je reč o interfejsu smart telefona pošto omogućava korisnicima da čitaju i odgovaraju na poruke bez potrebe da prekinu zadatak koji su zadali telefonu u tom trenutku. Platforma QuickType koju pravi t9 Trace jeste dva do tri puta brža od standardnog kucanja i podržava preko 75 jezika, čime kucanje postaje mnogo zgodnije dok se broj grešaka u kucanju smanjuje.

Telefon Corby II pojaviće se na tržištu krajem marta i to prvo na nemačkom tržištu, a zatim i u ostalim evropskim zemljama, ZND, Latinskoj Americi, Aziji, Indiji, Kini, Bliskom istoku i Africi.

Leave a Reply