Google Android · Mobile

Samsung predstavio smart telefon GALAXY Pro

Samsung lansira model GALAXY Pro, smart telefon zbog kog će vam posao i društveni život biti na dohvat ruke

Kompanija Samsung Electronics Ltd, vodeći proizvođač mobilnih telefona, predstavila je smart telefon GALAXY Pro. Sa Samsungovom integrisanom platformom Social Hub Premium i inovativnom dual-input kontrolom putem tač-skrina i kompletne QWERTY tastature, model GALAXY Pro predstavlja savršenog poslovnog partnera i sekretara za vaš Smart život. Samsung GALAXY Pro će se pojaviti u prodaji krajem marta, prvo u Velikoj Britaniji, a zatim i u ostalim evropskim zemljama, na Bliskom istoku, u Jugoistočnoj Aziji i Indiji.

Samo jednim dodirom Samsung Social Hub Premium omogućava pristup svim vašim e-mail adresama, instant porukama i nalozima na društvenim mrežama. Uz brzinu i dual-input interfejs modela GALAXY Pro, moći ćete da uvek budete u toku sa svojim poslovnim i društvenim životom. Preko platforme Android™ 2.2 Froyo, GALAXY Pro pruža pristup mnoštvu od preko 150.000 aplikacija na Android Market™, čime se za vaš mobilni život otvara čitav jedan svet novih mogućnosti.

„Samsung GALAXY Pro je savršen uređaj za profesionalce koji žele da upravljaju gustim rasporedom svog poslovnog i društvenog života“, izjavio je Dž.K. Šin, predsednik i direktor Samsungove kompanije za mobilne komunikacije. „Kada želite da uvek budete jedan korak ispred svih u igri, vi zapravo hoćete smart telefon koji može da vam pruži neophodnu oštrinu. Uz momentalan pristup poslu i društvenim zajednicama preko platforme Social Hub Premium, kao i beskrajno mnogo aplikacija koje obezbeđuje Android Market, telefon GALAXY Pro vam daje upravo onakvu oštrinu kakva vam je potrebna.“

GALAXY Pro dolazi sa programom za uređivanje dokumenata Think Free, koji omogućava pregledanje i ispravljanje dokumenata nastalih u programima MS Word, Excel i PowerPoint, a sve to dok ste u pokretu. Sve to čini model GALAXY Pro efikasnijim i produktivnijim na radnom mestu.

Leave a Reply