Mobile

Samsung predstavio SOUL

Na Svetskom kongresu mobilnih uređaja 2008 Samsung Electronics Co., Ltd, jedan od vodećih proizvođačs mobilnih uređaja i telekomunikacijskih sistema potvrdio je  status inovativnog, uzbudljivog i sveobuhvatnog proizvođača mobilnih uređaja predstavljanjem nekoliko mobilnih uređaja za široku publiku.Predvođena mobilnim uređajem Soul iz serije Ultra Edition – mobilnim telefonom vrhunskog izgleda, diyajna i najnovije tehnologije, Samsungova neverovatna ponuda omogućiće korisnicima da se istaknu u gomili, koji god telefon odabrali.

Ljubitelji muzike, poslovni korisnici i modni sledbenici, svo  odreda ostaće zapanjeni Samsungovom najnovijom ponudom telefona koji utelotvoruje stil i suštinu bez kompromisa. Svi mobilni uređaji su kombinacija izuzetnog dizajna, iskoristivosti i tehnologije te ukazuju na činjenicu da Samsung unosi srce i dušu u sve što radi.

Geesung Choi, predsednik Samsungovog sektora za telekomunikacije ovom prilikom izjavio je: „Samsung je razvio svoj brand mobilnih uređaja kako bi korisnicima ponudio najbolje od dizajna i kvaliteta. Sad smo spremni da ponudimo veći izbor mobilnih uređaja kako bi zadovoljili individualne potrebe naših korisnika“.

Samsung će kroz inovativnu tehnologiju i dizajn nastaviti da nudi korisnicima uzbudljiva mobilna rešenja. Ponuda proizvoda na ovogodišnjem svetskom kongresu mobilnih uređaja ukazuje da uistinu razumemo naše korisnike i njihove želje kad su u pitanju mobilni uređaji i to ne samo sad nego i u budućnosti,“ nadodao je Choi.

Inspiracija za ovogodišnju ponudu izgrađena je na Samsungovom verovanju da nudi pravi izbor mobilnim korisnicima, pokrivajući demografski i geografski široko tržište. Njegovi telefoni su kombinacija modernog dizajna u sprezi sa najnovijim karakteristikama.

Uspeh postignut na stilski osveštenom tržištu mobitela – od T100, prvog TFT LCD mobilnog telefona sa ekranom u boji do Ultra Edition – nije samo pomogao Samsungu da postane drugi najveći proizvođač mobilnih uređaja u 2007. godini, nego je potvrdio svoju titulu proizvođača najatraktivnijih telefona na svetu

Leave a Reply