samsung-galaxy-mega-6-3
Mobile

Samsung predstavlja GALAXY Mega

Uređaj poseduje prenosivost i udobnost smart telefona kao i snagu, sposobnost multitaskinga i sveobuhvatno iskustvo gledanja jednog tablet računara. Najnoviji dodatak porodici GALAXY pruža optimalno iskustvo gledanja na HD ekranu od 6.3 inča, pri čemu je ultra tanak i dovoljno portabilan da stane u džep ili u ruku. GALAXY Mega nudi mešavinu popularnih funkcija smart telefona i tablet računara poput podeljenih ekrana, multitaskinga između video snimka i drugih aplikacija i još mnogo toga, što sve zajedno daje besprekorno korisničko iskustvo.

samsung-galaxy-mega-6-3

„Svesni smo velikog potencijala većih displeja za sveobuhvatno pregledanje multimedijalnih sadržaja, pretraživanje interneta i još mnogo toga“, rekao je Dž.K. Šin, direktor i predsednik poslovne jedinice za IT i mobilno poslovanje u kompaniji Samsung Electronics. „Uzbuđeni smo što možemo da ponudimo još jedan izbor koji će zadovoljiti potrebe naših korisnika i njihove različite životne stilove, uz očuvanje visoko kvalitetnih osobina nagrađivane serije GALAXY.“

Najbolje od oba sveta


GALAXY Mega je idealan izbor za korisnike koji žele da izvuku maksimum iz jednog uređaja koji donosi kvalitet i veću vrednost. Sa svojim HD LCD ekranom od 6.3 inča i podrškom za pejzažni način rada, GALAXY Mega nudi izuzetno širok pregled različitih aplikacija, kao i bolji pregled prilikom pretraživanja interneta, gledanja video sadržaja ili korišćenja društvenih mreža. GALAXY Mega je takođe veoma lagan i tanak što mu pruža neverovatnu prenosivost i veoma lak način upotrebe mobilnog telefona. Korisnici mogu da budu povezani putem širokog spektra novih funkcija telefona uključujući i: • ‘Group Play’: Omogućava laku razmenu sadržaja sa najviše 8 uređaja u okviru iste Wi-Fi mreže.

• ‘Samsung WatchON’: Pretvara uređaj u infracrveni daljinski upravljač za bogatiji doživljaj gledanja TV. Povežite svoj uređaj sa sistemom kućne zabave i on će vam pružiti preporuke za TV program, a moći ćete i da ga koristite kao daljinski upravljač.

• ‘Samsung Link’: Jednostavno emituje fotografije, video snimke, beleške ili muziku na vašem televizoru, tabletu ili personalnom računaru.

• ‘S Translator’: Recite ili napišite uređaju GALAXY Mega šta treba da vam se prevede, i on će vam ponuditi trenutni prevod koristeći tekstualno ili glasovno prevođenje čak i za vašu elektronsku poštu ili ChatON.

• ‘ChatON’: Podelite sa prijateljima sve ono što se nalazi na vašem ekranu kako biste bili još bolje povezani.

Produktivnost i multimedijalni sadržaji za multitaskere

Korisnici uređaja GALAXY Mega će postići više sa bogatim interaktivnim iskustvom i boljim mogućnostima korišćenja pejzažnog načina rada ekrana. Mogućnost deljenja ekrana za više aplikacija uključuje elektronsku

poštu, poruke, ‘MyFiles,’ ‘S Memo,’ ‘S Planner’, i još mnogo toga čime se postiže veća efikasnost. Sa popularnom funkcijom ‘Air View’ korisnici mogu da pregledaju sažetke informacija u elektronskoj pošti, fotografija u galeriji i kontaktima za brzo pozivanje. Uređaj GALAXY Mega je opremljen kamerom na poleđini od 8 megapiksela i prednjom kamerom od 1.9 megapiksela, kao što poseduje čitav spektar različitih načina rada kamere kao što su ‘Drama Shot’ (spaja uzastopne snimke objekta u pokretu), ‘Sound & Shot’ (snima 9 sekundi zvuka i glasa zajedno dok se pravi fotografija), ‘Rich tone,’ ‘Sports’ i još mnogo toga. Uređaj takođe poseduje najnovije funkcije za beskrajnu zabavu, uključujući:

‘S Travel’: Pruža informacije o putovanju, lokalne vodiče, resurse i još mnogo toga.

‘Story Album’: Omogućava korisnicima da kreiraju album dnevnih događaja, čuva specijalne događaje na jednom mestu koristeći hronologiju, geografske informacije, kao što štampa digitalne albume.

Za korisnike koji traže iste tablet mogućnosti ali na portabilnijem uređaju, Samsung predstavlja i GALAXY Mega 5.8. Ovo je kompaktnija verzija sa ekranom od 5.8 inča.

Oba uređaja, GALAXY Mega 6.3 i 5.8, pokreće najnovija platforma Android 4.2 Jelly Bean, kao što poseduju procesor sa dva jezgra, veliku internu memoriju sa mogućnošću proširivanja do 64GB kako bi se čuvale omiljene aplikacije, muzika, video snimci, fotografije i još mnogo toga. Napredni softver uređaja čini da se procesor efikasnije koristi zbog čega baterija duže traje, što znači da će korisnici moći duže da uživaju u multimedijalnim sadržajima.

GALAXY Mega će se naći u prodaji od maja, počev od Evrope i Rusije. Raspoloživost proizvoda zavisi od tržišta, a proizvod će se postepeno pojavljivati na različitim tržištima.

Leave a Reply