Mobile

Samsung proširio liniju Galaxy Tab3 modelom Galaxy Tab3 Lite (7”)

Novi uređaj pruža bogato multimedijalno iskustvo i popularne servise za razmenu u tankom i prenosivom dizajnu

  Kompanija Samsung Electronics Ltd. predstavila je Galaxy Tab3 Lite (7”), koji kombinuje intuitivno iskustvo serije Galaxy Tab3 sa tanjim, prenosivijim dizajnom. Opremljen poboljšanim funkcijama i servisima, Galaxy Tab3 Lite (7”) korisnicima nudi čitav niz različitih načina da ovekoveče, gledaju, slušaju, kreiraju i razmenjuju sadržaje sa drugima.

[1] GALAXY Tab3 Lite_White_1

Maksimalna prenosivost, vrhunska produktivnost

Galaxy Tab3 Lite (7”) ima tanak i lagan dizajn sa kompaktnijim ramom zbog čega ga je udobno nositi u jednoj ruci. Velika baterija uređaja od 3,600mAh dodatno uvećava prenosivost tako da korisnici mogu da uživaju u osam sati puštanja video sadržaja bez potrebe za punjačem. Displej od 7 inča uređaja Galaxy Tab3 Lite ima optimalnu rezoluciju koja je osmišljena tako da korisnicima pruži bolje iskustvo gledanja. Meni sa nalazi na ramu uređaja, a ne na ekranu, čime se uvećava širina ekrana modela Galaxy Tab3 Lite.

Bogato multimedijalno iskustvo

Moćni Dual Core procesor uređaja Galaxy Tab3 Lite (7”) od 1.2GHz pobrinuće se za to da korisnici uživaju u besprekornom multimedijalnom doživljaju dok igraju igrice, gledaju video snimke i surfuju internetom. Uređaj ima i kameru od 2 megapiksela koja se nalazi na poleđini. Kamera ima funkciju Smile Shot, koja omogućava da kamera slika automatski kada detektuje osmeh, Shoot & Share, koja omogućava korisnicima da objavljuju slike odmah po slikanju, kao i Panorama Shot, tako da korisnici mogu da slikaju kompletne slike svojih omiljenih pejzaža.

[2] GALAXY Tab3 Lite_White_4

Zabavni i servisi za razmenu

Galaxy Tab3 Lite je opremljen popularnim servisima i servisima za razmenu koji su osmišljeni tako da pomognu korisnicima da se povežu, angažuju i zabave. To obuhvata i sledeće servise:

  • Samsung Apps: nudi jednostavan pristup izboru od preko 30,000 aplikacija, pri čemu je veliki broj dizajniran specijalno za model Galaxy Tab3 Lite (7”);
  • Samsung Link: za razmenu i puštanje sadržaja na brojnim pametnim uređajima na bilo kom mestu i u bilo koje vreme.

Galaxy Tab3 Lite (7”) bi’e u prodaji širom sveta i to u beloj i crnoj varijanti.

Leave a Reply