Google Android · Mobile

Samsung proširuje Galaxy liniju

Porodici GALAXY linije pridružila su se četiri nova člana u 2011. godini, a koji su svi trenutno u prodaji u Rusiji dok će se u drugim evropskim zemljama postepeno pojavljivati tokom godine.

GALAXY Ace – Dizajniran za mlade profesionalce u trendu, ovaj model nudi vrhunski doživljaj sa 3.5-inčnim HVGA displejom na kompaktnom i udobnom telu. Procesor od 800MHz, glasovno pretraživanje i pregledač dokumenata ThinkFree garantuju visoko kvalitetni učinak.

GALAXY Fit – Stvoren za korisnika koji želi uređaj koji može da odgovori svim izazovima karijere i užurbanog društvenog života. Na 3.31-inčnom QVGA displeju, Samsung GALAXY Fit je istovremeno funkcionalan i zabavan sa korisničkim iskustvom koje je savršeno prilagođeno potrebama deljenja podataka i jednostavnog pretraživanja interneta u pokretu.

GALAXY Gio – Kreiran za mlade profesionalce sa stilom koji stalno žele da budu na vezi putem elegantnog uređaja sa moćnim mogućnostima umrežavanja. Nazvan je po italijanskoj reči za „dragulj“, Gio, što odražava savršeni dizajn i snagu trajanja sa 3.2-inčnim HVGA displejom.

GALAXY Mini – Osmišljen kao prvi smart telefon druželjubivih mladih ljudi koji vole da prate trendove. Sa 3.14-inčnim QVGA displejom, Samsung GALAXY mini predstavlja spoj produktivnosti i učinka u kompaktnom dizajnu zbog čega predstavlja savršen poklon za početnike u oblasti smart telefona. Ovaj model takođe nudi Google™ glasovne aktivnosti i Quick Office pregledač dokumenata, koje pokreće procesor od 600MHz.

Model GALAXY S II, neverovatno brz dvojezgarni smart telefon sa operativnim sistemom Android 2.3 spakovao je sve svoje neverovatne funkcije u predivno, tanko dizajnirano telo od samo 8.49mm širine. Kao prvi smart telefon na svetu sa super brzim HSPA+21 povezivanjem, GALAXY S II takođe nudi veću brzinu mobilnog preuzimanja podataka sa Bluetooth ® 3.0+HS koji skraćuje transfer podataka za osam puta. Prepoznat kao Samsungov najmoćniji smart telefon, u modelu GALAXY S II ogleda se rešenost kompanije da pruži vrhunsko mobilno iskustvo, zbog čega je Samsung izabrao da preko modela GALAXY S II lansira Samsung Hubs, integrisani komplet mobilnih aplikacija.

Uz to, Samsungov GALAXY Tab 10.1 predstavlja uređaj koji nema premca kada je reč o uživanju u stotinama hiljada knjiga, igrica i aplikacija koje se mogu nabaviti u prodavnici Android™ Market. Pored izvanrednog 10.1-inčnog displeja i kristalno jasne rezolucije, GALAXY Tab 10.1 ima i duple zvučnike sa surround-zvukom koji korisnicima daju potpun doživljaj sadržaja.

Leave a Reply