Google Android · Mobile

Samsung proširuje Samsung GALAXY Tab seriju sa 10.1-inčnom “fabrikom” zabave

Svetsko predstavljanje Samsungovog prvog smart medijskog uređaja sa platformom Honeycomb i dvojezgarnim procesorom. Kompanija Samsung Electronics Ltd, proizvođač smart medijskih uređaja i globalni lider u Android™ tablet računarima, u partnerstvu sa kompanijom Vodafone Group, predstavila je Samsung GALAXY Tab 10.1 (Model: P7100), moćni smart medijski uređaj sa dvojezgarnim procesorom i platformom Android 3.0 (Honeycomb), koji je kreiran tako da pruži vrhunsku zabavu u pokretu.

Pošto je tržište tablet računara zadobilo interesovanje bez presedana, kompanije Samsung i Vodafone su se udružile kako bi izašle u susret zahtevima klijenata i ponudile im savršen način da uživaju u ogromnom broju raznovrsnih sadržaja i prilika koje nudi platforma Android. Bilo da je reč o igranju igrica, čitanju elektronskih knjiga ili inoviranju statusa na Fejsbuku, lagani, ultra-tanki Samsung GALAXY Tab 10.1 predstavlja vrhunsko rešenje za zabavu koje se zasniva na ogromnom uspehu koji je u toj oblasti već postigao njegov prethodnik, Samsung GALAXY Tab koji je prodat u dva miliona primeraka.

Vrhunski doživljaj zabave

Displej od 10.1 inča (WXGA TFT LCD) sa svojom kristalno jasnom rezolucijom (1280 x 800) pretvara Samsung GALAXY Tab 10.1 u uređaj bez premca za uživanje u više stotina hiljada igrica i aplikacija koje se nalaze u ponudi prodavnice Android Market™. Kako bi odali priznanje neverovatnom kvalitetu slike ovog uređaja, dizajneri su obogatili GALAXY Tab 10.1 duplim zvučnicima sa surround zvukom, što će vam pomoći da se još lakše prepustite uživanju.

Ovaj uređaj ima i primarnu kameru koja se nalazi na pozadini od 8 megapiksela sa autofokusom i sekundarnu kameru od 2 megapiksela napred. Obe ove kamere pružaju priliku korisniku da slika ili snimi svoje doživljaje u ful HD formatu kao i da te snimke podjednako jednostavno pušta i deli sa svojim prijateljima. Sa pretraživačem Android i podrškom Flash 10.1, model Samsung GALAXY Tab 10.1 predstavlja savršeno oruđe za boravak u svetu internet sadržaja, gde god se vi nalazili u tom trenutku.

Leave a Reply