samsung-rex
Mobile

Samsung REX serija telefona sa pametnim funkcijama

Samsungov cilj sa REX serijom jedarazvije mobilnu komunikaciju na tržištima u razvoju putem lako dostupnih telefona sa pametnim funkcijama.

Samsung je nedavno predstavio REX seriju, novu seriju telefona potpuno osetljivih na dodir koji kombinuju inteligenciju i sposobnost kako bi svakome pružili mobilno iskustvo nove generacije. REX uređaji dizajnirani su kako bi preraspodelili prioritete i konsolidovali osnovne funkcije mobilnog telefona koje su korisnicima najvažnije na različitim tržištima.
Rezultat je izvanredno mobilno iskustvo sa najboljim odnosnom vrednosti i novca.

samsung-rex

Samsung REX serija sastoji se od četiri uređaja: REX 90, REX 80, REX 70 i REX 60. Svaki uređaj izrađen je kako bi korisnicima omogućio pristup različitim jedinstvenim funkcijama koje su razvijene kako bi se poboljšale svakodnevne potrebe i način života po vrlo povoljnoj ceni.

Spajanjem napredne funkcionalnosti i intuitivne upotrebljivosti, REX serija pruža praktična rešenja za dopunu dnevnih mobilnih potreba. Korisnički interfejs je prilagođen QVGA rezoluciji na ekranu osetljivom na dodir i inteligentnim funkcijam, dizajnirano je kako bi se pružilo jednostavnije, inteligentno korisničko iskustvo za one koji cene osnove.

Touchwiz interfej  je jednostavan za korišćenje i pojednostavnjuje navigaciju na mobilnom telefonu. Meni je organizovan u 4 x 4 ikone na velikom ekranu za jednostavan pregled. Pristup društvenim mrežama dostupan je putem samo jednog klika, a praktični widgeti nude jednostavan pristup prognozi vremena ili drugim često korišćenim aplikacijama.

Leave a Reply