Mobile

Samsung S7230 Wave 723

Samsung Wave 723 jeste klasični telefon s displejom osetljivim na dodir, kojem se umesto zadnje maske može namontirati držač s prednjim delom od kože, koji štiti telefon od udaraca, grebanja i prljavštine. Ovaj preklop nema nikakvu hardversku funkciju, pa njegovo otvaranje ili zatvaranje ne utiče na pozivanje.

Samsungovim najnovijim Waveom upravlja platforma Bada, za koju smo već konstatovali da veoma liči na Android okruženje. Ipak, za razliku od Wavea 533, nema QWERTY tastaturu na izvlačenje i nije toliko okrenut multimediji. Ipak, za razliku od Wavea 533, poseduje i 3G/HSDPA konekciju, kameru od pet megapiksela s prepoznavanjem osmeha, blicem i geotagovanjem, kao i displej znatno više rezolucije. Interna memorija ima oko 90 MB, koji su pomognuti microSD slotom za kartice do 16 GB. Ovaj telefon se na računar može povezati preko WiFi, klasične microUSB ili Bluetooth v3.0 veze, a tu je podrška za UpnP i druge uređaje za pregled multimedije. Samsung Wave 723 izuzetno je lak za upotrebu, jer Bada radi stabilno i brzo, a integrisan je i pregledač Office i PDF dokumenata.

Najjače multimedijalne uzdanice svakako su muzički plejer s ekvilajzerima i stereo FM RDS radio sa snimanjem radio programa. Snimke kasnije možete poslati ili iskoristiti za melodiju dolazećeg poziva.

Leave a Reply