SideSync
Mobile

Samsungov SideSync omogućava bolju vezu između PC-ja i pametnih telefona

Želite da imate uvid u vaše važne fajlove na vašem pametnom telefonu bilo kada i bilo gde? Morate raditi na svojim dokumentima i napuniti vaš smartphone? Sada, možete učiniti sve ove aktivnosti vrlo jednostavno sa Samsungovim rešenjem SideSync.

SideSync

SideSync je program koji omogućava da Samsung smartphone i računar da rade zajedno kao jedan. To je takođe odlično backup rešenje, koje automatski duplicira sve nove fajlove i fotografije, dok je telefon na punjenju priključen na računar. I to nije sve. SideSync će omogućiti korisnicima se veoma jednostavno i lako prebace sa rada na svojim personalnim ra čunarima na Samsungove pametne telefone koje pokreće platforma Android.

sidesync1 Samsungov SideSync omogućava bolju vezu između PC ja i pametnih telefona

 

Sa tehnologijom SideSync, vaš računar i mobilni uređaj postaju jedno. Jednostavno koristite tastaturu svog računara da odgovorite na poruku na svom mobilnom telefonu, pregledajte uveličane mape, fotografije i multimedijalne sadržaje koji će se videti na oba uređaja radi lakšeg uređivanja datoteka.

Možete i da koristite svoj računar kako bi ste podržali podatke na svom mobilnom uređaju ili kako biste ga dopunili tako da možete da se vratite svom zadatku i izvršite ga sa manje prekidanja, kako što se tiče posla i svakodnevnog života.

Preuzmite SideSync aplikaciju za Galaxy uređaje

izvor: androidrevija.com

Leave a Reply