Mobile

GIGASET L 410

Evo prave inovacije za sve koji žele da telefoniraju i rade druge stvari u isto vreme: Gigaset L410 handsfree „kvačica“. Ona korisnicima daje punu slobodu pokreta i omogućava im da obavljaju pozive a da ne moraju da drže telefon u ruci.

Za razliku od slušalice, korisnici u ovom slučaju nemaju ništa zakačeno za uvo – Gigaset L410 se jednostavno kači na odeću i, težak samo 30 grama, jedva je primetan. Ovaj kompaktan proizvod, prvi svoje vrste u svetu, već je osvojio prestižnu nagradu „Red dot design“ za 2011. godinu za svoj prefinjeni, elegantni dizajn i lakoću upotrebe, zahvaljujući konceptu korišćenja samo dva dugmeta.

Gigaset L410 DECT handsfree „kvačica“ nudi istinsku pokretljivost za pozive koji se obavljaju kod kuće, jer omogućava korisnicima da u isto vreme obavljaju druge stvaru – kuvaju, rade na računaru ili surfuju na internetu. Ova kompaktna, prenosiva i, pre svega, lagana handsfree spravica može jednostavno da se zakači za odeću. Sve što korisnici treba da urade da prime poziv ili prekinu vezu jeste da pritisnu veliko dugme za telefoniranje. Drugo dugme služi za podešavanje jačine zvuka zvona ili zvučnika.

Instaliranje je podjednako jednostavno: Kada se „kvačica“ prvi put koristi, ona se registruje na baznoj stanici DECT telefona, baš kao i bilo koji bežični telefon. Trošenje baterije kod Gigaset L410 je veoma ekonomično, takođe. Iz tog razloga, baterija se ne gasi, čak ni prilikom dugih poziva, i omogućava vreme razgovora do pet sati pre narednog punjenja.

Gigaset L410 handsfree „kvačica“ može da se koristi sa svim Gigaset telefonima i DECT baznim stanicama ostalih proizvođača. Gigaset modeli S810/S810A, SL400/SL400A i C610/C610A takođe podržavaju prenos poziva sa bežičnog telefona na Gigaset L410 i natrag dodirom jedne jedine dirke. Ovo glasovno skakutanje je prvo svoje vrste u glasovnim komunikacijama na svetu.

 

Leave a Reply