Mobile

Skoro milion SMS-ova za pomoć ugroženima!

Kompanija “Telekom Srbija” saopštila je da je od aktivacije SMS broja 1003 do ponoći 18. maja poslato 351.516 poruka, čime je obezbeđeno 35.151.600 dinara, koji će biti upućeni onima kojima je to trenutno najpotrebnije.

Kako je navedeno, korisnici MTS-a nastavljaju da doniraju sredstva putem SMS broja 1003 za pomoć ugroženim područjima.

Danas do 15 časova “Telenorovi” korisnici poslali su ukupno 364.506 poruka na humanitarni broj 1003, namenjen za pomoć stanovništvu u poplavljenim područjima.

Vip” korisnici su do sada poslali više od 213.610 poruka na humanitarni broj 1003, prikupivši tako više od 21 miliona dinara pomoći. Omogućeni su i dodatni besplatni minuti kako bi ugroženi mogli da budu u kontaktu sa svojim najbližima i bolje se informišu.

sms-poruka-porukica-poruke-mobilni-sxc

Kompanije su se zahvalile svim ljudima dobre volje i pozvale ih da nastave sa učešćem u akciji.

Slanjem poruke na broj 1003 možete se pridružiti akciji prikupljanja sredstava za pomoć ugroženom stanovništvu u poplavljenim područjima Srbije, koju je inicirala Vlada Republike Srbije. Sredstva građana prikupljena ovim putem biće upotrebljena za pružanje neophodne pomoći ugroženom stanovništvu i sanaciju štete nastale u poplavama.

Cena poruke je 100 dinara, a na donirani iznos ne naplaćuje se porez.

2 thoughts on “Skoro milion SMS-ova za pomoć ugroženima!

  1. Аца

    Тако треба! А не да ми траже да им шаљем лопате, џакове и сапуне. Нека држава узме те паре и народу купи шта им је потребно.

Leave a Reply