Mobile

Smart telefoni sa berlinskog IFA sajma uskoro u Vip ponudi

Nakon nedavne premijere na najvećem evropskom sajmu potrošačke elektronike u Berlinu, IFA 2014, u Vip ponudu tokom oktobra stižu tri nova uređaja – Samsung Galaxy Note 4, Sony Xperia Z3 i Nokia Lumia 735.

Samsung Galaxy Note 4 donosi korisnicima jedinstveno i moćno mobilno iskustvo, spajajući unapređeni S Pen sa superiornim iskustvom gledanja. Uređaj poseduje Super AMOLED Quad HD displej od 5.7“ koji reprodukuje jasnije i živopisnije slike sa dubljim kontrastom, boljim uglovima gledanja i vremenom odziva bržim od milionitog dela sekunde. Uređaj je opremljen kamerom na poleđini od 16 MP i pametnim optičkim stabilizatorom slike koji rešava pomeranje kamere i automatski produžava vreme ekspozicije u uslovima slabe osvetljenosti, kao i sekundarnom kamerom od 3.7 MP. Galaxy Note 4 nudi i poboljšani skener otiska prsta, kao i prvi UV senzor na mobilnom uređaju na svetu. Sa opcijama brzog punjenja i ultraštedljivog načina rada, Galaxy Note 4 se brže puni zbog čega korisnici neće ostati bez baterije kada im je najpotrebnija.

Sony Xperia Z3 kombinuje dizajn i tehnologiju u 7.3mm super tankom zaobljenom aluminijumskom okviru. Jedinstvena tehologija uštede energije omogućava do dva dana korišćenja između dva punjenja. Sony Xperia Z3 Triluminos displej je unapređen Sony Live Colour LED i X-Reality tehnologijama koje donose poboljšanje kontrasta za šire uglove gledanja, čak i po sunčanom danu. Na poleđini uređaja je smeštena kamera od 20.7MP 1/2.3 Exmor RS senzorom, a Sony je dodao i ISO 12800 u opcije kamere za više detalja čak i pri slabom osvetljenju.

Nokia Lumia 735 je “super selfie” mobilni telefon sa 4.7” HD OLED ekranom i Full HD 5MP širikougaonom prednjom kamerom koja je idealna za grupne slike i Skype pozive. Zadnja kamera od 6.7 MP pravi odlične slike u svim uslovima. Uređaj pokreće Windows Phone OS 8.1 i Snapdragon 400 Quad-core 1.2GHz procesor.

Leave a Reply