Mobile · Mobilne aplikacije

SmartAnswer – vaš mobilni telefon može biti i sekretarica

Imate mobilni telefon novije generacije, zašto on ne bi služio i kao telefonska sekretarica? Jednostavno rešanje koje će vam omogućiti da i kad ste isključeni budete u kontaktu sa pozivateljima. Pitanje „Zašto si isključen kad si mi najpotrebniji?“ postaje izlišno, a vi će te znati ko vas je zvao u svako doba.

Aplikacija SmartAnswer omogućava da na vašem mobilnom aparatu imate i opciju sekretarice. Aplikacija se sastoji iz dva dela: Answering machine i Mesage Player.

Iz jednog u drugi deo može se prelaziti putem džojstika. U glavnom prozoru može se videti status aplikacije, da li ima dolaznih poziva, snimanje poruke i puštanje pozdravne poruke. Takođe je moguće videti statistiku poruka, broj poruka koje niste odslušali i približan broj poruka koje se mogu snimiti.

U drugom prozoru, Massage playeru, možete videti listu snimljenih poruka. Tu takođe možete pustiti poruku, pozvati osobu koja je ostavila poruku ili izbrisati prispelu poruku.

Takođe moguće je videti vreme kad je poruka snimljena, njeno trajanje, ko je zvao itd. Kako u početku nemate snimljenu vašu pozdravnu poruku pušta se default zvuk.

U glavnom prozoru možete nasnimiti vašu pozdravnu poruku ili umasto nje izaberite zvuk koji već imate u telefonu. Proizvođač je Rock Your Mobile, veličina je 110kb, možete ga pronaći na ovoj adresi.

Leave a Reply