Mobile

SMS kroz MS Outlook usluga Telenora

Kako poslati SMS i MMS poruke sa vašeg računara, kao da je u pitanju e-mail

Koliko god da volite da šaljete poruke preko telefona, složićete se da je kucanje ponekad dosadno i naporno. Verovatno vam je padalo na pamet da bi sve bilo mnogo jednostavnije i brže kad biste slali SMS i MMS poruke preko računara, kao što šaljete e-mail.

Usluga nazvana „SMS kroz Outlook” omogućava da šaljete tekstualne i multimedijalne poruke sa vašeg kompjutera, preko programa Microsoft Office Outlook. Poruke se šalju preko posebne aplikacije, koju možete da preuzmete na linku za biznis korisnike na adresi www.telenor.rs. Ovaj program se integriše u Microsoft Office Outlook, tako da će se pored ikonice ,,New”, kojom se otvara prozor za slanje novog e-maila, naći ikonica ,,New SMS”, kojom će se otvarati poseban prozor za slanje SMS i MMS poruka.

U odgovarajuće polje treba da upišete broj mobilnog telefona na koji šaljete poruku. Primalac će dobiti vašu identifikaciju, kao da ste mu poslali poruku sa telefona. Dakle, sve što vam treba da biste koristili ovaj program je da ste Telenorov korisnik i da na svom računam imate Microsoft Office Outlook. Ukoliko već imate memorisane kontakte, aplikacija za slanje SMS i MMS poruka će ih direktno preuzeti i tako dodatno olakšati slanje. „SMS kroz Outlook” nije moguće koristiti uz Outlook Express.

Leave a Reply