Mobile

Sony Ericsson Cedar

Sony Ericsson je najavio Sony Ericsson Cedar, mobilni telefon za korisnike koji žele biti povezani sa internetom na jednostavan način uz cenovno pristupačan mobilni telefon. Cedar™ nudi jednostavno pregledanje weba sa 3G HSDPA, te iskustvo društvenog umrežavanja, koje je jednostavno i lako za korišćenje.

Uz Sony Ericsson Cedar™, korisnici dobijaju od već standardnih ključnih osobina na koje su navikli od Sony Ericssona. Telefon nudi iskustvo društvenog umrežavanja koje je jednostavno za korišćenje, uz Widget Manager 2.0 aplikaciju koja omogućava korisnicima da pristupe svojoj stranici za društveno umrežavanje sa ekrana na čekanju i brzo se prebacuju između različitih društvenih mreža. Telefon prati linije tela i ruke za što lakše i udobnije korišćenje, što je od sada standard u Sony Ericsson portfoliju.

„Sony Ericsson Cedar™ je savršen mobilni telefon za korisnike koji traže kombinaciju telefona za posao i svakodnevni život“, izjavio je Quentin Cordier, Global Marketing Manager, Sony Ericsson. „Sa 3G HSDPA, 3,5 mm audio priključkom, te portom za jednostavno spajanje sa prenosnim računarom, Sony Ericsson Cedar™ je cenovno pristupačan GreenHeart™ mobilni telefon koji korisnicima omogućava jednostavno i brzo spajanje sa društvenim grupama u lične ili poslovne svrhe.“

U skladu sa GreenHeart™ orijentacijom, Sony Ericsson Cedar™ nudi razne “zelene” karakteristike poput korišćenja reciklirane plastike, e–priručnika u telefonu, punjača koji troši manje energije, te maksimalno smanjenog pakovanja, a ne sadrži štetne hemikalije. Reč je o odličnom telefonu za poslovne korisnike koji traže zeleniju alternativu, jer nudi push e-mail, Bluetooth™ i HSDPA.

2 thoughts on “Sony Ericsson Cedar

  1. Nemanja

    NAJJJJJJJJJJJJBOLJI TELEFON NA SVETA BRAVO ZA SE ONI SU NO1 KAKVA NOKIA!!!!!!!!!!!!

Leave a Reply