Mobile

Sony Ericsson F305 za mobilnu zabavu

Uz novi Sony Ericsson F305 sa Motion Gamingom (kontrolom igre pokretom) zabava postaje sama bit mobilnog telefona. Uz horizontalni način igranja i namenske kontrole igre – da biste mogli kontrolisati akciju na način na koji ste navikli – F305 omogućava korisniku da kontroliše akciju pokretima i pomicanjem telefona.

Današnjom najavom najnovijeg modela Sony Ericsson stavlja naglasak na igranje. Usmeren na mlađu publiku, F305 as Motion Gamingom (kontrolom igre pokretom) omogućava korisnicima da kontrolišu igre pokretom zgloba ili zamahom ruke i zatim odmah vide rezultat pokreta na ekranu. Koristeći naprednu tehnologiju senzora pokreta, telefon može, na primer, da slediti vaš pokret i oponaša kuglanje ili zabacivanje ribolovačkog štapa.

Uz F305 vaša najdraža igra je samo jedan klik daleko. Uživajte u potpunom igračkom iskustvu uz stereo zvučnike, koji će takođe dobro doći da i drugi mogu da saslušaju najnoviju pesmu u media playeru. Dodajte tome i 2,0-inčni ekran na telefonu sa kliznim mehanizmom džepnih dimenzija i očigledno je da F305 dovodi igranje na mobilnom telefonu na sasvim novi nivo.

Na raspolaganju je i novi praktični dodatak za ozbiljne igrače koji nadopunjava F305. Iako F305 pruža do 8 sati igranja, sada je tu uvek i rezerva u vidu Power Packa CPP-100. Stavite ga na privezak za ključeve i kada ga trebate, jednostavno ga ukopčajte u telefon da odmah dopunite bateriju.

F305 nudi više od samog igranja. Kada ga otvorite, pronaći ćete najnovije Sony Ericsson funkcije i sadržaje. Uz fotoaparat sa 2,0 megapiksela nikada nećete propustiti zabavan ili neočekivan trenutak. Podelite fotografije ili muziku sa prijateljima uz pomoć BluetoothaTM ili Memory Stick MicroTM (M2TM) memorijske kartice. Moguće je i izmeniti izgled telefona dodatnim Style-upTM maskama – možete odabrati između dve maske koje dolaze sa telefonom.
Igra i zabava u pokretu

  • Motion Gaming sa tri predinstalirane igre koje se kontrolišu pokretom, “Bowling”, “Bass fishing” i “Jockey” – doživite igranje na potpuno nov način
  • Dodatne igre koje se kontrolišu pokretom, koje je razvio GameloftTM te više od 50 2D i 3D igara dostupnih za preuzimanje na PlayNow
  • Glasni stereo zvučnici – pojačajte svoje iskustvo igranja ili podelite najnoviju muziku sa prijateljima
  • Horizontalni način igranja i namenski tasteri za igranje – igrajte igre kako želite
  • Fotoaparat sa 2,0 megapiksela i BluetoothTM – potpuno medijsko iskustvo
  • Proširiva memorija – Memory Stick MicroTM (M2TM) ulaz

Leave a Reply