Google Android · Mobile

Sony Ericsson Live with Walkman Android smart telefon

Sony Ericsson je predstavio Sony Ericsson Live with Walkman™, Android smart telefon koji pruža jedinstven društveni muzički doživljaj. Specijalno Walkman™ hardver dugme omogućava trenutni pristup muzičkom plejeru a korisnici mogu i da lajkuju, dele i pronalaze sadržaj preko Facebook™ integracije. Infiniti dugme korisnicima daje priliku da pretražuju u još većem obimu a servis *Qriocity kompanije Sony nudi muzičke i video sadržaje za uživanje.

Atraktivnog zaobljenog dizajna, sjajne površine i sa displejem od mineralnog stakla, ovaj telefon ima ekran veličine 3,2 inča i snažan procesor od 1Ghz. Kamera okrenuta ka prednjoj strani ima opciju za video pozive preko Skajpa, a 5MP AF kamera može da snima 720p HD video materijala u HD formatu. Sonyjev xLOUD poboljšava audio izlaz, a najnovija Android platforma za smart telefone (Gingerbread 2.3) omogućava pristup preko 250.000 aplikacija na Android Marketu.

Nikolaus Scheurer, direktor marketinga proizvoda u kompaniji Sony Ericsson, izjavio je ovim povodom sledeće: ,,Korisnici žele smart telefone koji pružaju bogat doživljaj društvene zabave. Umesto jednodimenzionalnog muzičkog iskustva, oni žele trenutan i savršen pristup novim sadržajima, u kombinaciji sa mogućnošću da taj sadržaj dele i da se povezuju sa prijateljima. Sony Ericsson Live with Walkman im sve to pruža, u jednom moćnom paketu visokog stila.’’

Savršena kombinacija društvenog umrežavanja i muzičke zabave:

  • Sveobuhvatna Facebook™ integracija: omogućava korisnicima trenutan pristup Fejsbuku preko najčešće korišćenih opcija na telefonu, kao što su galerija slika, muzički plejer, imenik i kalendar.
  • Aplikacija Media Discovery: dinamična aplikacija za svet muzike i video sadržaja na dohvat ruke korisnika uz preporuke prijatelja sa Fejsbuka.
  • Infinite dugme: Povezivanjem sa medija plejerom korisnicima omogućava trenutan pristup novim sadržajima o omiljenom izvođaču, kao što su muzički spotovi, informacije o izvođaču i pretragu za tekstovima pesama.
  • Qriocity servisi za muzičke i video sadržaje iz Sonyja: korisnici mogu da pristupe milionima pesama svih vodećih etiketa i gledaju hiljade video klipova svih glavnih studija. Samo Sony Ericsson Android smart telefoni obezbeđuju korisnicima jedinstven pristup zabavnim servisima iz *Sonyja.
  • Sonyjeva xLOUD™ tehnologija: poboljšava audio izlaz ugrađenih zvučnika na visokom nivou.
  • TrackID™: identifikuje pesmu koji slušate na FM radiju i muzičkom plejeru. Ta pesma onda može odmah da se deli ili preuzme.

Sony Ericsson Live with Walkman biće dostupan na odabranim tržištima širom sveta u četvrtom kvartalu 2011. godine.

Leave a Reply