Google Android · Mobile

Sony Ericsson LiveView – Android dodatak za SE telefone

Sony Ericsson je juče predstavio Sony Ericsson LiveView. Ovaj inovativni dodatak dodatnoj opremi i dokaz da je Sony Ericssonove predanosti i namere da korisnicima pruži najbolje iskustvo mobilne telefonije kroz Android platformu. Sony Ericsson LiveView™ je deo Sony Ericsson Extras portfolia, Extras segmenta okuplja proizvoda koji upotpunjuju doživljaj mobilnog telefona i povećavaju mogućnosti njegovog korišćenja.

Sony Ericsson LiveView koristi Bluetooth za bežično povezivanje sa kompatibilnim telefonom te omogućuje korisniku da koristi telefon bez vađenja iz džepa ili torbe. Pročitajte SMS poruke, pogledajte ko vas zove, budite u toku sa najnovijim vestima na društvenim mrežama Facebook i Twitter.

Sony Ericsson LiveView takođe omogućava korisniku da kontroliše muzičke opcije Sony Ericsson telefona sa mikro ekrana, birajući pesme i kontrolišući glasnoću muzike. Ovaj proizvod ujedno služi i kao kalendar te podsednik, prikazuje događanja u kalendaru i druge aplikacije telefona.

Bilo da ste na putu, sastanku ili negde na večeri, vaš Sony Ericsson LiveView je usklađen za bilo koju situaciju i može biti pričvršćen bilo gde. Možete ga pričvrstiti za remen sata, privezak od ključeva ili prenosni računar. Mikro ekran omogućava korisniku da ga prilagodi svom načinu života i uvek bude dostupan.

SE ambicija je da bude brand broj jedan na području komunikacije i zabave (THE Communication Entertainment), što zahteva da budu najpristupačniji brand mobilne telefonije na tržištu. U SE  veruju u otvorenost i korisnicima nude veliki izbor aplikacija. Zato će nastaviti da razvijaju dodatnu opremu da bi osigurali i zadržali vodeću poziciju na tržištu, te ostali glavni inovator koji nudi sjajan dizajn i revolucionarnu dodatnu opremu za sve platforme, uključujući Android.

Leave a Reply