Mobile

Sony Ericsson najavio vrhunsku Bluetooth slušalicu sa “ženskim pečatom”

Lagana, udobna, elegantna i veoma efikasna, Sony Ericssonova Bluetooth ™ slušalica HBH-PV712 Style Edition je neizostavna dodatna oprema svake ženske torbice. Traganje za zvukom zvona u pretrpanoj torbici krade vam vreme, što predstavlja problem u današnjem svetu opšte užurbanosti. Upravo zato je Sony Ericsson razvio dodatnu opremu sa puno stila, koja se odlikuje jednostavnošću korišćenja. Uvek će vas držati u vezi sa svetom, izvrsno ćete izgledati i, ne manje važno, bićete u mogućnosti da organizujete vaš dinamični život – Bluetooth™ slušalicu HBH-PV712 Style Edition.

Ova slušalica namenski je dizajnirana za modernu ženu i predstavljaju kombinaciju efikasnosti, funkcionalnosti i stila. Bilo da ste teniska zvezda ili uspešna poslovna žena, Bluetooth™ slušalica HBH-PV712 Style Edition pomoći će vam da vam dan protekne bez suvišnih poteškoća.

Nova Bluetooth™ slušalica HBH-PV712 Style Edition biće dobrodošlo olakšanje aktivnim, modno osvešćenim ženama širom sveta. Ova slušalica je rezultat iscrpnog istraživanja Sony Ericssonovog tima šta tačno aktivne, moderne žene žele: Bluetooth™ slušalicu jednostavnu za korišćenje koja izgleda sjajno, lako stane u žensku torbicu i besprekorno radi. Tokom dizajniranja, vodilo se računa o potrebama žena, od značajne količine vremena za razgovor i tehnologije prilagođene korisniku, do udobnog zaobljenog držača za uho koji slušalicu čini lako primenjivom čak i kod osoba sa dugom kosom.

Vrhunska efikasnost Bluetooth™ slušalice sa tehnologijom unapređenja zvuka, uključujući Digital Signal Processing (DSP) i tehnologiju brzog automatskog podešavanja intenziteta zvuka, osiguravaju kristalno čist zvuk gde god da se nalazite, dok tri prefinjene dodatne maske osiguravaju da uvek odgovaraju vašem izgledu, bez obzira da li se nalazite na teniskom terenu ili na plesnom podiju:

  • Tri Style-up™ maske, dizajnirane su da se mogu odvojiti od slušalice u jednom potezu, tako da možete brzo promeniti masku i prilagoditi je svom trenutnom raspoloženju i izgledu. Odaberite između tri mogućnosti – crvene sa srebrnim detaljima; crne sa srebrnim, grimiznim i crvenim detaljima te obložene grimizom.
  • Nova ogrlica sa različitim mogućnostima nošenja, posrebrena i ukrašena crvenim, srebrnim i crnim biserima, dizajnirana je da odgovara svakoj Style-up™ masci, ima mogućnost brzog otkopčavanja radi prihvatanja poziva i može se uskladiti sa vašim trenutnim izgledom
  • Elegantna torbica omogućava prefinjene mogućnosti nošenja, sa okruglim motivom i crvenim pletivom. Dovoljno velika da odgovara vašem telefonu i slušalici, a dovoljno mala da odgovara vašoj torbici.

Bluetooth ™ slušalica HBH-PV712 Style Edition temelje se na višegodišnjem iskustvu i rezultatima testiranja Sony Ericssona kada je reč o Bluetooth™ tehnologiji i dizajnu, a biće dostupne širom sveta u februaru 2008.

Leave a Reply