Mobile

Sony Ericsson najavljuje tanak i elegantan T700

Sony Ericsson najavljuje tanak i elegantan T700 – telefon koji blistavošću zasenjuje konkurenciju

Iz Sony Ericsson-a kažu “Zablistajte sa novim Sony Ericsson T700, telefonom čija će vam tanka elegancija pomoći da se istaknete u masi”. Ovaj odlični telefon kombinuje bezvremenski dizajn i vrhunske funkcije za široko tržište. Sa njim možete da snimite izvrsnu fotografiju zahvaljujući fotoaparatu rezolucije 3,2 megapiksela i podelite je sa prijateljima putem bloga ili web stranice. T700 takođe nudi i izvrstan zvuk koji dopire iz ugrađenih stereo zvučnika ili iz slušalica koje su bojom usklađene sa telefonom.

Inspirisan nasleđem ikone stila, Sony Ericssona T610, T700 ima robustan set neophodnih funkcija koje se očekuju od Sony Ericsson telefona – ali kod ovog vrhunskog telefona tanka elegancija je u središtu pažnje. Tanak samo 10 milimetara, ovaj telefon ima bezvremenski, ali i svež Sony Ericsson dizajn, a tu su i fotoaparata rezolucije 3,2 megapiksela i ogledalce za autoportrete – idealno za one koji drže do svoje spoljašnosti i ponosni su na svoju pojavu i ono što poseduju.

„Neka se svi okreću za vama uz T700,” izjavio je Sven Totté, voditelj marketinga u Sony Ericssonu. „T700 je blistav, a njegova tanka elegancija korisnicima pruža vrhunsko iskustvo po ceni srednje klase – savršeno za one kojima je dizajn važan. Svako ko je kupio i obožavao legendarni T610 neće moći da dočeka novi T700.“

T700 predstavlja brz način da dodate više emocija kada ste u pokretu:

* Savršeno tanak elegantan telefon – glatke površine sa završnom obradom od vrhunskog metala
* Fotoaparat sa 3,2 megapiksela
* Stereo zvučnici visokog kvaliteta
* Slušalice usklađene bojom sa telefonom
* Razmena velikom brzinom– putem mreže operatera ili Bluetoothom™
* Memorijska kartica kapaciteta 512 MB dolazi sa telefonom
* 2-inčni TFT ekran

T700 je tanak elegantan telefon za masovno tržište – bez obzira želite li telefon koji dobro izgleda ili telefon koji je savršen za pokazivanje na važnom poslovnom sastanku.

One thought on “Sony Ericsson najavljuje tanak i elegantan T700

Leave a Reply