Mobile

Sony Ericsson “One Hand Band” izazov

Sony Ericsson predstavlja novi projekat na svojoj Challenge Life – Challenge Xperia platformi, gde su tehnički detalji i glavne karakteristike najnovijih Xperia smart telefona prikazani na zabavniji način. Xperia mini je kompaktan smart telefon koji objedinjuje gotovo sve. Staje u svaki džep, a zahvaljujući najnovijoj Android platformi, nudi funkcionalnost smart telefona sa svim karakteristikama. Izuzetne video mogućnosti ga čine najmanjim smart telefonom za snimanje u HD formatu na svetu – i savršenim izborom za potpuno novi izazov “One Hand Band”.

Možete li da zamislite da svirate gitaru samo jednom rukom i istovremeno se snimate drugom? Milsite da je to nemoguće? Onda bi trebalo da pogledate novi projekat “One Hand Band” na Challenge Life – Challenge XperiaTM platformi. Sony Ericsson se udružio sa novim bendom iz Turske po imenu ,,BON MOD’’ kako bi isprobao nov način izvođenja u kombinaciji sa velikim kapacitetom za snimanje video materijala koji ima kompaktna Xperia mini. Ishod je prvi pravi muzički spot u kom su muzičari iz benda snimali sami sebe dok su izvodili pesmu.

Kad je Sony Ericsson pitao članove benda BON MOD da li se usuđuju da prihvate ovakav izazov, oni su ga spremno prihvatili: ,,Bili smo oduševljeni tom idejom! Naravno, bilo nam je potrebno neko vreme da shvatimo kako da sviramo samo jednom rukom.’’ Muzički stil BON MOD-a je veoma ritmična mešavina disko muzike 80-tih i elemenata elektronske muzike. Za izazov ,,One Hand Band’’ kompanije Sony Ericsson izabrali su svoju pesmu pod naslovom ,,Mama Said Go’’ sa najnovijeg albuma ,,Idolize Yourself’’. Snimanje video materijala u HD formatu XperiomTM mini je prošlo sjajno, i zahvaljujući svojoj kompaktnosti, ovaj uređaj leži u slobodnim rukama članova benda.

Pogled kroz objektiv Xperia mini pametnog telefona vam pruža potpuno novu perspektivu i mnogo intimnije viđenje izvođenja benda BON MOD.

Leave a Reply