Mobile

Sony Ericsson predstavio nove Xperia modele – Xperia arc, Xperia neo i Xperia pro

Kompanija Sony Ericsson predstavila je nove modele Xperia™ pametnih telefona – Xperia™ arc, Xperia™ pro i Xperia™ neo, koji će biti dostupni i na srpskom tržištu. Nove Xperia telefone odlikuje najsavremenija Sony tehnologija i izuzetno multimedijalno iskustvo na novoj verziji 2.3. Android operativnog sistema.

Super tanak i lak, Xperia™ arc telefon širok je samo 8,7 mm na svom najtanjem delu i ima široki 4.2” multi-touch ekran. Ovaj model poseduje Mobile BRAVIA® tehnologiju kompanije Sony, koja poboljšava kvalitet slike na ekranu, kao i senzor za kameru Sony Exmor R™, koji omogućava pravljenje visokokvalitetnih, jasnih slika i HD video materijala, čak i pri slabom svetlu. Sve fotografije i video materijali mogu da se prikazuju u HD rezoluciji na televizoru uz ugrađeni HDMI konektor.

Xperia™ neo, pored najsavremenije Sony tehnologije, ima savršen dizajn po kom je Sony Ericsson poznat, kao i jedinstven oblik pa idealno staje u ruku korisnika, naročito pri fotografisanju. Sa njim je omogućen pristup na više od 100.000 aplikacija na Android Marketu i Google™ servisima.

Xperia™ pro predstavlja idealan poslovni telefon za ljubitelje Android platforme. Sadrži profesionalne funkcije poput sinhronizacije sa mejlom, kalendarom i kontaktima na bezbedan način, a aplikacija Office Suite Pro omogućava korisnicima da čitaju i uređuju poslovne dokumente direktno na telefonu. Ovaj model kombinuje optimizovanu kliznu tastaturu sa smart funkcijama u cilju brzog pisanja poruka. Ima sofisiciranu i brzu Type & Send funkcionalnost koja eliminiše potrebu za otvaranjem posebne aplikacije za različite vrste poruka, kao i Smart Keyboard tastaturu koja automatski predviđa postupke za pisanje poruka kada korisnik pomeri tastaturu.
Sony Ericsson Xperia™ neo, Xperia™ pro i Xperia™ arc biće u prodaji na tržištu Srbije početkom trećeg kvartala 2011. godine.

Leave a Reply