Mobile

Sony Ericsson predstavlja C510 Cyber-shot i Smile Shutter tehnologiju

Sony Ericsson je danas predstavio svoj prvi mobilni telefon sa Smile Shutter tehnologijom, koja je ugrađena u C510 Cyber-shot – cenovno najpristupačniji Cyber-shot telefon do sada. Smile Shutter tehnologija dolaziće takođe i sa C905 Cyber-shot telefonom sa fotoaparatom sa 8,1 megapiksela, koji je stigao u prodaju u decembru 2008

Sony Ericsson danas najavljuje prekrasno jednostavan C510 Cyber-shot, svoj cenovno najpristupačniji Cyber-shot telefon do sada, i programsku nadgradnju za C905 Cyber-shot telefon, koji je trenutno na vrhu prodajnih listi širom sveta.

C510

Sony Ericsson Cyber-shot portfolio nadmašio je brojku od 32 miliona prodatih telefona širom sveta, što dokazuje vodeću tržišnu poziciju Sony Ericssona kada je reč o upotrebi uzbudljivih novih fotografskih tehnologija u proizvodima namenjenima korisnicima širom sveta. C510 Cyber-shot učiniće Sony Ericssonovo iskustvo telefona sa fotoaparatom još pristupačnijim za više korisnika i tržišta širom sveta.

C510 Cyber-shot

Sada još više korisnika može uživati u Cyber-shotTM iskustvu, bez kompromisa na račun na kvaliteta. Sony Ericsson nastavlja da promoviše dizajn i inovativnost te saradnju sa najboljim partnerima u industriji da bi postojećim korisnicima i korisnicima na novim tržištima doneo mogućnost uživanja u mobilnoj fotografiji.

C510

Pristupačni C510 Cyber-shot telefon opremljen je foto tehnologijom vrhunskog kvaliteta, a kućište je elegantnog dizajna, kao što biste i očekivali od Sony Ericssona. Funkcije prekrasno jednostavnog C510 Cyber-shota uključuju:

* Pouzdan Cyber-shot fotoaparat sa rezolucijom od 3,2 megapiksela
* Smile Shutter – pametna tehnologija koja prepoznaje osmeh i trenutno snima fotografiju!
* Prepoznavanje lica – tehnologija fokusiranja do tri lica odednom
* Autorotacija – birajte između panoramskog i portretnog prikaza rotirajući mobilni telefon
* Snapfish kompanije HP – predinstalirana aplikacija omogućava korisnicima da pošalju narudžbu za štampanje sa mobilnog telefona na Snapfish i dobiju kvalitetnu štampu na kućnu adresu.
* Pristup YouTubeu – postavite svoje video-klipove i fotografije direktno na web
* Foto Fix – simultano podesite balans svetla, svetlinu i kontrast
* SMS konverzacijski stil – jednim pogledom pregledajte celu SMS konverzaciju
* Klizni poklopac objektiva i osvetljene foto Prečice
* Autofokus – snimite najbolju fotografiju

„Mi smo lideri i inovatori u segmentu telefona sa fotoaparatom već od samog osnivanja kompanije.,” izjavio je Sven Totté, direktor Imaging Marketinga u Sony Ericssonu. Sa ponosom vam predstavljamo C510 Cyber-shot, naš najpristupačniji Cyber-shot telefon do sada, koji uključuje mnoštvo novih funkcija koje se uobičajeno mogu naći kod telefona više klase. Funkcije poput Smile-Shuttera, integracija YouTubea i HP-ov Snapfish, čine C510 Cyber-shot telefonom koji je izuzetno zabavno koristiti. Taj telefon nam omogućava da predstavimo naše iskustvo Cyber-shot telefona novim tržištima i korisnicima.”

C905 Cyber-shot nadgradnja Fantastični C905 Cyber-shot telefon sad je još bolji zahvaljujući novom Sony Ericsson softveru koji je najavljen danas. Telefon sa fotoaparatom sa 8,1 megapiksela dobija izvanredne pohvale širom sveta.

Nadgradnja je zamišljena tako da korisničko iskustvo sa telefonom sa fotoaparatom učini još vrednijim te učini izvrstan proizvod još boljim. Korisnici koji već imaju C905 Cyber-shot telefon mogu jednostavno preuzeti nove aplikacije od sredine februara 2009. na www.sonyericsson.com.

Leave a Reply