Mobile

Sony Ericsson predstavlja dva nova telefona preko Facebooka

Sony Ericsson je danas predstavio dva nova telefona, nakon što je pokrenuo svetsko takmičenje u kom je moglo da učestvuje više od 4,8 milliona fanova Sony Ericsson-a na http://www.facebook.com/sonyericsson . Model Sony Ericsson Mix Walkman nudi zabavno muzičko iskustvo, dok model Sony Ericsson txt pro poseduje qwerty tastaturu na izvlačenje i nudi pristup društvenim mrežama kroz aplikaciju Friends.

Oba telefona integrišu potpunu funkcionalnost ekrana osetljivog na dodir i ugaoni korisnički interfejs sličan onome dostupnom na modelima Xperia™ mini porodice. Oba telefona nude mnoštvo funkcija, uključujući i kameru koja može da napravi video zapis i Wi-Fi™ povezivanje za četovanje i surfovanje internetom.

Sony Ericsson txt pro i Sony Ericsson Mix Walkman phone

Quentin Cordier, globalni menadžer marketinga proizvoda u kompaniji Sony Ericsson kaže: “Želeli smo da iskoristimo veliku bazu Facebook fanova prilikom najave ovih telefona, te približiti fanovima proizvode i brend. Zaista nam je drago što se ovi modeli dopadaju potrošačima zbog funkcija koje se odnose na muziku i društvene medije i očekujemo da će oni dati značajan doprinos našem portfoliu telefona namenjih zabavi.”

Model Sony Ericsson Mix Walkman omogućava slušanje muzike na nov i zabavan način. Na njemu se nalazi i taster Zappin™ koja omogućava pronalaženje omiljenih pesama na brži i zabavniji način. Jednostavnim pritiskom na taster Zappin™ moguće je preslušati refren sledeće pesme i odlučiti da li tu pesmu želite da slušate. Funkcija karaoke omogućava utišavanje vokala bilo koje pesme tako da možete da pevate uz svoju omiljenu pesmu.

Izgled telefona može se personalizovati zahvaljujući različitim trakama koje dolaze u paketu s telefonom.

Model Sony Ericsson txt pro kombinuje ekran od 3 inča osetljiv na dodir, kameru od 3,2 megapiksela i qwerty tastaturu na izvlačenje. Na njemu je instalirana aplikacija Friends koja omogućava korisniku da doda pet najboljih prijatelja i da prati promene na njihovim Facebook i Twitter nalozima.

Modeli Sony Ericsson Mix Walkman i Sony Ericsson txt pro biće dostupni na globalnom nivou na određenim tržištima od trećeg kvartala.

Leave a Reply