Mobile

Sony Ericsson predstavlja novu generaciju Xperia mini modela

Sony Ericsson predstavlja nove modele Xperia™ mini i Xperia™ mini pro, najnovije članove Xperia™ porodice. Nastavljajući uspešnu tradiciju prvobitne serije mini telefona, ovi inovativni pametni telefoni pružaju mogućnost korišćenja mnoštva funkcija, pokreće ih procesor 1 GHz Qualcomm Snapdragon™, i rade na najnovijoj Google Android™ platformi – Gingerbread 2.3. U ove prelepo dizajnirane modele Xperia™ mini i Xperia™ mini pro integrisana je vrhunska tehnologija snimanja i fotografisanja iz Sony-ja, uključujući Reality Display sa Mobile BRAVIA® Engine tehnologijom i mogućnost snimanja video zapisa u HD formatu (720p).

Proizvodi nude potpuni doživljaj multimedijalne zabave. Xperia™ mini i Xperia™ mini pro omogućavaju preuzimanje više od 150.000 aplikacija sa lokacije Android Market™ i imaju stakleni ekran od 3 inča osetljiv na dodir i otporan na ogrebotine. Unapređeni korisnički interfejs omogućava prikazivanje do 16 aplikacija na početnom ekranu. Nova funkcija koju poseduju članovi porodice Xperia™, Facebook inside Xperia™, omogućava jedinstvenu društvenu medijsku integraciju.

Model Xperia™ mini pro donosi optimizovanu tastaturu na izvlačenje, sa smart funkcijama koji su, u kategoriji kompaktnih pametnih telefona, prvi put viđeni na modelu Xperia™ pro. Umešna i brza funkcija Type & Send eliminiše potrebu za otvaranjem posebne aplikacije za različite vrste poruka, a Smart Keyboard funkcija automatski predviđa postupke za pisanje poruka kada korisnik pomeri tastaturu. Xperia™ mini pro dolazi sa Office Suite paketom i McAfee antivirus softverom, što omogućava korisnicima da brzo i sa sigurnošću barataju datotekama i elektronskom poštom dok su u pokretu.

Steve Walker, direktor marketinga u kompaniji Sony Ericsson kaže: “Želeli smo da obezbedimo korisnicima veću mogućnost izbora u okviru Xperia™ spektra, nadovezujući se na uspeh prvobitne mini serije telefona. Ovi izuzetno brzi pametni telefoni sada su još moćniji, funkcionalniji, imaju veći ekran i vrhunske funkcije, karakteristične za Sony Ericsson. Ovi telefoni pružaju mogućnost korišćenja mnoštva funkcija, što ih čini savršenim za korisnike koji žele da koriste sve pogodnosti Android-a i Sony-ja u lepo dizajniranom i kompaktnom obliku, lakom za košćenje.”

Sony Ericsson danas takođe predstavlja i novi primer integracije, Facebook inside Xperia™, koji će se naći u novim modelima Xperia™ mini i mini pro i koji će uskoro biti dostupan u okviru šireg Xperia™ spektra. Facebook inside Xperia™ integriše društvene veze kroz telefon, čineći Facebook odmah dostupnim iz najčešće korišćenih aplikacija na telefonu kao što su galerija slika, aplikacija za muziku, telefonski imenik i kalendar. Kako se ljudi sve više oslanjaju na pametne telefone za brzu komunikaciju, Sony Ericsson im omogućava korišćenje funkcije “lajkovanja”, prikazivanja i ostavljanja komentara na najlakši mogući način do sada uz pomoć Facebook inside Xperia™.

Sony Ericsson Xperia™ mini – ključne karakteristike

  • Najmanji Android™ pametni telefon na svetu sa HD video snimanjem
  • Reality Display sa Mobile BRAVIA® Engine tehnologijom
  • Mogućnost postavljanja do 16 aplikacija u uglove početnog ekrana
  • Preko 150 000 aplikacija na lokaciji Android Market™
  • Facebook integrisan. Neka vam prijatelji budu bliže

Sony Ericsson Xperia™ mini pro – ključne karakteristike

  • Ergonomomična tastatura i smart funkcije za bržu razmenu poruka
  • HD video i Reality Display sa Mobile BRAVIA® Engine tehnologijom
  • Sinhronizujte e-poštu i pregledajte poslovne dokumente sa sigurnošću dok ste u pokretu
  • Mogućnost postavljanja do 16 aplikacija u uglove početnog ekrana
  • Preko 150 000 aplikacija na lokaciji Android Market™

Sony Ericsson Xperia™ mini pro i Xperia™ mini sa HD-om biće dostupni od trećeg kvartala na određenim tržištima.

Leave a Reply