Mobile

Sony Ericsson rešenja za vozače

Sony Ericsson je na 78. Međunarodnom auto showu (International Motor Show) u Genevi kako bi vozačima širom Evrope predstavio svoje rešenje za korišćenje mobilnog telefona u automobilu

Kompanija za mobilne komunikacije stavlja korisnike na vozačko mesto; vozači mogu da odabreru između raznih mogućnosti koje donose udobnost i jednostavnu komunikaciju tokom vožnje. Korisnici Sony Ericssson telefona mogu da biraju između širokog portfolija dodatne opreme koja se jednostavno instalira, kao i izabrati integrisanu Bluetooth™ opciju koja je u ponudi proizvođača automobila. Dodatno, one-stop.shop web stranica će omogućiti vozačima da prilagode komunikaciona rešenja svom putovanju na mnoštvo zabavnih načina u bilo kom automobilu.

Sony Ericssonov portfolio dodatne opreme za automobil uključuje handsfree uređaje koji omogućavaju udobno i sigurno komuniciranje prilikom vožnje. Široki portfolio muzičke dodatne opreme omogućava vozačima da uživaju u omiljenim taktovima sa svog Sony Ericsson Walkman® telefona.

Kako bi povećao mogućnosti korisnika da što jednostavnije upotrebljavaju mobilni telefon u automobilu, Sony Ericsson je uspostavio partnerstva sa vodećim proizvođačima automobila, poput, na primer Saaba. Sony Ericssonov specijalizovani tim za razvoj auto programa oslanja se na kompanijsko iskustvo kada je reč o Bluetooth™ tehnologiji kako bi osigurao punu kompatibilnost velikog broja telefona i aplikacija. To rezultuje osiguravanjem potpuno integrisanog iskustva za korisnike u smislu tehnologije i unutrašnjeg dizajna automobila.

Nova web stranica, www.sonyericsson.com/car objedinjuje sve informacije koje korisnici trebaju i biće one-stop-shop za informacije i online kupovinu Sony Ericssonovog paketa dodatne opreme. Online portal nudi vozačima dve virtualne ceste za vožnju kako bi mogli da probaju mnoštvo aplikacija i mogućnosti za korišćenje u automobilu. Takođe mogu jednostavno da dođu do liste kompatibilnih telefona u odnosu na model automobila.

Tomas Rahkonen, voditelj odelenja za razvoj dodatne opreme u Sony Ericssonu, izjavio je: „Sony Ericsson je prepoznat kao proizvođač vrhunske dodatne opreme za automobil i naša prisutnost na 78. Međunarodnom auto showu jača našu poziciju unutar sektora. Kroz rad sa vodećim proizvođačima automobila, nudeći dodatnu opremu koja dodatno pospešuje korisničko iskustvo u automobilu te kreirajući jedinstvenu i interaktivnu web stranicu, nudimo širok spektar mogućnosti kada je reč o auto rešenjima, demonstrirajući da smo posvećeni korisniku koji je u središtu našeg interesa i svega što radimo“.

Leave a Reply