Mobile

Sony Ericsson predstavio tri multimedijalna telefona: Satio, Aino i Yari

Sony Ericsson Satio predstavljaju kao ‘ ultimativno medijsko iskustvo’, uz čega se savim lepo slažu podaci da raspolaže sa ekranom od čak 3,5 inča u 16:9 formatu i kameru sa – neverovatnih – 12,1 megapiksela za telefonsku kameru. Dodatno, ekran je osetljiv na dodir, telefon ima ugrađenu Wi-Fi podršku, FM radio i PlayNow music player.

Sony Ericsson Aino donosu Playstation 3 kontrole i pristup PS3 sadržajima koje možete gledati na ekranu  dijagonale 3 inča. Budući da se pristup obavlja preko lokalne mreže ili interneta, možete ga ostvariti gde god se nalazili – makar i na drugom kraju sveta.

Model Sony Ericsson Yari će se svideti obožavateljima igrara u pokretu, jer se nekim funkcijama može upravljati pokretima, a ne samo pritiskanjem tastera.

PlayNow donosi mogućnost skidanja filmova sa interneta, do 60 godišnje, sa 15 filmova na meniju i četiri nova koja će se dodati svakog mesec. Filmovi su formatirani za ekrane  mobilnih telefona, 2 skidate ih sa računara pomoću USB kabla, i možete ih gledati koliko god puta hoćete u sledećih 90 dana.

Leave a Reply