Mobile

SONY Ericsson T310

T310 Novi lagani minijaturni telefon iz kuhinje dva diva na polju komunikacionih tehnologija. Opremljen Internet mogućnostima i digitalnom kamerom, predstavlja idealnog saputnika na putovanjima

T 310 je pre svega namenjen mlađoj populaciji jer nudi odlične igrice, odličan polifonijski zvuk, pa čak i vibrirajući force-feedback tokom igranja igara kao na kućnim konzolama, a sve to u mobilnom okruženju. Telefon nudi odlične gameplay mogućnosti zahvaljujući pre svega zanimljivom džojstiku i kolor displeju.

Karakteristike
Dimenzije
106 x 48 x 21 mm
Težina
101 g
Baterija
Operativno 7.5 h
Stand by 350 h
Memorija
250 x 3 podatka
Displej
grafički kolor TFT displej,
101 x 80 px (256 boja),
8 linija teksta
Extra mogućnosti
Alarmni sat
MMS poruke
opciona kamera
korisnički profili
IC port
Vibracija
Wallpaper, SS, MMS
WAP Browser 2.0
3 band
E-mail
Kompozitor melodija

The T310 je pre svega namenjen mlađoj populaciji jer nudi odlične igrice, odličan polifonijski zvuk, pa čak i vibrirajući force-feedback tokom igranja igara kao na kućnim konzolama, a sve to u mobilnom okruženju. Telefon nudi odlične gameplay mogućnosti zahvaljujući pre svega zanimljivom džojstiku i kolor displeju.

Dokaz velikog ulaganja SONY/Ericsson-a u zabavne sadržaje za mobilne telefone i taj, da sa telefonom dolazi igra Tony Hawk’s Pro Skater 4, koja je osvojila velike simpatije na PC-jima. Igru možete igrati u dva ponuđena nivoa koristeći nekoliko ponuđenih karaktera, uključujući tu i samog Tony-a Hawk-a.

U spoju sa dodatnom MCA-25 digitalnom kamerom, i MMS i e-mail mogućnostima, T310 je idelan za slikanje na putovanjima. Sa ovim telefonom možete u trenu oka, dok se kupate na moru, slikati neki deo plaže i zatim ga ekspresno poslati prijateljima kod kuće. T310 nudi superiorne mogućnosti MMS komunikacije sa personalizovanim formatiranjem slika, koje omogućava dodatni PC softver – “MMS Home Studio” pomoću koga možete vrlo lako “komponovati” MMS poruke na vašem PC, a zatim ih poslati putem ovog telefona.

Telefon je triband što ga dodatno kvalifikuje za upotrebu na putovanjima jer ćete moći da ga koristite u svim GSM mrežnim okruženjima. Pored toga tu je i podrška za GPRS, koja ga kvalifikuje i za poslovnu upotrebu.

Za komunikaciju sa PC-jem koristi se IC port, tako da na svom stonomračuanru možete da komponujete muziku i kreirate grafiku, a da ih zatim preko IC porta prebacite u telefon.

Leave a Reply