Mobile

Sony Ericsson T707

Moderan mladalački telefon privući će vas svojim nesvakidašnjim dizajnom, raznobojnim svetlosnim efektima i izuzetnim stilom, koji upotpunjuju maske visokog sjaja.

Sony Ericsson se vratio starim vrednostima koje su bile njegova prednost – dizajnu i jednostavnosti upotrebe. Novi telefon, čije je zaštitno lice Marija Šarapova, inspirisan je duginim bojama, pa je dizajniran tako da dva kruga, koji se protežu preko čitavog prednjeg panela visokog sjaja, mogu da svetle u pet različitih boja i ritmova.

Boje možete da dodelite nekom od kontakata iz imenika, kako biste znali ko vas zove i bez gledanja na spoljašnji displej. Inače, prednja maska je vrlo interesantno dizajnirana i može da se koristi kao zamena za ogledalo. Unutrašnjost telefona neodoljivo podseća na prethodnika T707, sa kojim T707 deli i platformu i tehničke mogućnosti. M

odni telefon nije modni, ako ne može da privuče poglede znatiželjnih “prolaznika”, a T707 sigurno će zagolicati njihovu maštu. Ergonomija telefona je veoma dobra, samo ćete morati da se naviknete na ogroman razmak između tastera, posebno prilikom kucanja poruka, kada palac pravi velike putanje od tastera u gornjem redu pa do onih postavljenih dole.

Ponesite svoje omiljene zvuke sa sobom – uvek, bilo kada, bilo kuda da idete. Vaš T707 nije samo mobilni telefon. On je takode i prenosivi muzički plejer. Tako uz sve uobičajene napredne osobine telefona možete i da prenosite, slušate, smeštate i puštate muziku u svom mobilnom. Dobro zvuči? Upravljati muzikom u telefonu je lako.

Jednim klikom pokrećete muzički plejer veoma sličan Walkmanu. Plejer podržava više formata datoteka uključujući MP3 i AAC. Kada su frekvencije basova poboljšane, vaš ukupni muzički doživljaj je bolji. Puštajte svoje omiljene melodije glasno i jasno kroz slušalice visokog kvaliteta ili eksterni spikerfon zvučnike.

Mega Bass dodaje dubinu i stereo proširenje za bolji zvuk. Muzika je i u vazduhu, samo uključite svoje slušalice i aktivirajte ugrađeni FM radio. Pomoću RDS-a, možete da vidite na koju ste stanicu podesili pretraživač, a ponekad i koja se pesma emituje. Idealno kada želite nekom drugom da prepustite da odluči šta slušate. A kada svoj život u slikama želite da podelite sa drugima, uradite to pomoću fotoaparata od 3,15 megapiksela.

Ugrađena digitalna kamera sa ekranskim objektivom omogućava vam pravljenje solidnih slika koje, verujemo nećete moći da štampate, jer vam nedostaju autofokus i blic. Ipak, za telefon srednje klase sasvim je OK. Video snimanje u QVGA rezoluciji sa 15 fps čini nam se adekvatnim za cenovni rang. Ipak, voleli bismo da nas Sony Ericsson nekada i iznenadi po pitanju naprednijih opcija kamere u središnjem tržišnom segmentu, koje inače ne očekujemo na njegovim telefonima.

Uživajte u mobilnom internetu, koji je brzine kao da je širokopojasni, a u vašem je telefonu. Učitavanje velikih fajlova i priloga e-pošte odvijaju se u trenutku. RSS feed i automatsko osvežavanje najposećenijih stranica omogućuju da omiljene Web strane i RSS datoteke sa vestima dobijate na svom ekranu u modu čekanja.

A, što se prijatelja tiče, nemojte samo da ih zovete – gledajte ih! Video poziv vam dopušta da vidite sagovornika. Poslovna konverzacija je unapređena, a prijatelji i porodica su mnogo bliži. Nažalost, oni neće moći da vide vas, jer T707 nema sekundarnu video call kameru, ali možete da se koristite glavnom, sa zadnje strane, ali tada nećete biti u prilici da vidite sagovornika. Brzo i lako slanje ili prijem fajlova na vaš mobilni telefon obavlja se bez prekidanja vašeg poziva glasom. Izvršavanje više zadataka odjednom znači da možete da razgovarate dok učitavate stranice ili preuzimate poštu ili delite šaljete snimke, igre i muziku tako da zabava nikada ne mora da stane.
Pored odličnog izgleda i solidnih performansi, T707 može da se nada značajnijem tržišnom uspehu. Ipak, korisnici koji vole opcije poput kompletno podržane video telefonije neće biti oduševljeni, kao ni oni koji vole fensi novotarije poput upravljanja telefonom protresanjem ili utišavanja poziva jednostavnim okretanjem telefona nadole. Ako to nije nešto bez čega ne možete da živite – ovo je telefon za vas! (mobitech)

Leave a Reply