Mobile

Sony Ericsson unapređuje liniju 2011 Xperia telefona

Sony Ericsson je danas predstavio novu funkcionalnost i karakteristike svoje linije smart telefona 2011 Xperia™ sa znatnom nadogradnjom softvera koji kreće od oktobra 2011. Korisnici 2011 Xperia™ smart telefona će uživati u poboljšanoj jedinstvenoj Facebook inside Xperia™ ponudi kompanije Sony Ericsson i funkcionalnosti 3D kamere iz Sonyja. Takođe, korisnici ove unapređene verzije će biti u mogućnosti da koriste sve prednosti Android Gingerbread platforme, uključujući Google Talk with Video Chat1.

Jedinstven društveni doživljaj kompanije Sony Ericsson koji pruža Facebook inside Xperia™ dopunjen je mogućnošću da korisnici Xperie lajkuju, dele i pretražuju Facebook na brži, lakši i intuitivniji način. Ova nova funkcionalnost za cilj ima da zabavu učini društvenijom tako što korisnicima nudi opciju deljenja i pretraživanja aplikacija i igara sa prijateljima na Facebook-u.

Najnovija poboljšanja iz Sonyja u pogledu kamere podrazumevaju 3D sweep panorama tehnologiju koja omogućava pravljenje fotografija koje kasnije mogu da se gledaju u 3D formatu priključivanjem telefona na 3D televizor preko HDMI izlaza.

,,Ovim softverskim unapređenjem, nudimo nebrojene nove i zaista zabavne doživljaje na svim 2011 Xperia™ smart telefonima, uključujući one koje naši korisnici već imaju’’, izjavio je Nikolaus Scheurer, direktor marketinga proizvoda u kompaniji Sony Ericsson. ,,Naši korisnici će uživati u novim mogućnostima Google-a, još bogatijoj Facebook integraciji i unapređenoj funkcionalnosti kamere iz Sonyja.’’

Xperia™ neo V je među prvim poizvodima koji će biti lansirani sa novim softverom i odlikovaće se svim karakeristikama kao što su Google Talk with Video Chat, 3D sweep panorama i unapređena funkcionalnost Facebook inside Xperia™. Nastavljajući uspeh originalnog Xperia™ neo* telefona koji je predstavljen ranije ove godine, Xperia™ neo V koristi najnoviji Android softver za smart telefone i nudi najbolje zabavne doživljaje iz Sonyja, uključujući Reality Display with Mobile BRAVIA® Engine, na još većem broju tržišta. Sony Ericsson Xperia™ neo V će biti dostupan na odabranim tržištima širom sveta od četvrtog kvartala 2011. godine.

Unapređeni softver će biti dostupan na odabranim tržištima u fazama od oktobra 2011. Vlasnici Xperia™ telefona će dobiti obaveštenje sa uputstvom kako da preuzmu softver putem 3G ili WiFi. Druga mogućnost je povezivanje sa računarom i preuzmanje softvera na taj način.

Osnovne karakteristike unapređenih telefona:

  • Xperia™ smart telefoni2 će biti unapređeni u 2.3.4 verziju Gingerbread platforme sa novim karakteristikama kao što su Google Talk with Video Chat za smart telefone sa kamerom sa prednje strane
  • Unapređena funkcionalnost Facebook inside Xperia™ za bolje mogućnosti lajkovanja, deljenja i pretraživanja
  • Xperia™ smart telefoni predstavljaju prvu 3D sweep panorama funkcionalnost na svetu iz Sonyja.
  • Unapređeni softver omogućava korisnicima da svoj Xperia smart telefon pretvore u mini-mobilni PC povezivanjem USB opreme (miša, tastature ili kontrole za igre) na Sony Ericsson LiveDock™ multimedijalnu stanicu. Povežite smart telefon na TV preko HDMI da biste uživali u doživljaju na velikom ekranu.
  • Unos teksta – unos teksta prelaskom prsta sa jednog slova na sledeće
  • Deljenje prikaza na ekranu – omogućava korisniku da deli prikaz na ekranu iz bilo kog dela telefona

Leave a Reply