Mobile

Sony Ericsson Vivaz pro

Sony Ericsson Vivaz™ pro – naslednik telefon vrhunskog modela Sony Ericsson Vivaz™ sa dodatkom QWERTY tastature za još bolje iskustvo razmene poruka

Na nedavno završenom kongresu u Barseloni SE korporacija predstavial je Sony Ericsson Vivaz™ pro koji ekranu osetljivom na dodir dodaje QWERTY tastaturu i tako omogućava još bolje korisničko iskustvo razmene poruka i zabave. Potpuna QWERTY tastatura korisnicima omogućava brzu i efikasnu komunikaciju, bilo putem e-maila, SMS poruka ili izmena statusa na društvenim mrežama.

Baš kao i vrhunski telefon Sony Ericsson Vivaz™ koji je najavljen u januaru, Sony Ericsson Vivaz™ pro korisnicima omogućava da snime i reprodukuju svoja najbolja iskustva kao video zapis u HD kvalitetu. Otvorena platforma im takođe omogućava da personaliziraju svoje iskustvo zabave preuzimanjem izvrsnih aplikacija sa PlayNow™ i Symbian Developer Community.

„Nakon što smo u januaru najavili Sony Ericsson Vivaz™, sada mu pridružujemo sestrinski telefon koji uz ekran osetljiv na dodir nudi i QWERTY tastaturu za superiorno iskustvo zabave i razmene poruka,” izjavio je Daniel Sandblom, Marketing Business Manager, Sony Ericsson. „Sony Ericsson Vivaz™ pro zadovoljiće sve veću potražnju korisnika za uređajima sa QWERTY taastturom, ali bez kompromisa po pitanju bilo koje zabavne funkcije.”

Sony Ericsson Vivaz™ pro napravljen je u skladu sa novom filozofijom ergonomskog dizajna, koja će postati zajedničko obelježje svih budućih Sony Ericsson proizvoda. Sony Ericsson Vivaz™ pro ćete odmah prepoznati jer njegova spoljašnost održava oblik ludskog tela, a istovremeno pruža preciznu i sveobuhvatnu interakciju sa telefonom.

Leave a Reply