Mobile

Sony Ericsson Vivaz sa HD mogućnostima

Sony Ericsson Vivaz je drugi telefon u novoj porodici telefona za komunikaciju i zabavu u portfolio donosi HD video mogućnosti

Sony Ericsson Vivaz, najavljen juče, sledi model Xperia X10 koji je najavljen u novembru prošle godine, i drugi je telefon u novoj porodici telefona za komunikaciju i zabavu, koji dolaze na tržište u prvoj polovini 2010. godine. Sony Ericsson Vivaz pojaviće se na tržištu u prvom tromesečju ove godine.

Sony Ericsson Vivaz uz HD video visokog  kvaliteta, komunikaciju zaista pretvara u zabavu. Uz pomoć najnovijih mogućnosti za snimanje i razmenu video materijala, korisnici mogu da zabeleže i podele svoje najbolje doživljaje.

  • Snimite – zabeležite spontane trenutke i uspomene u visokoj rezoluciji i HD kvalitetu i uživajte u video iskustvu koje odražava stvarni život. Namenski video taster omogućava korisnicima da odmah počnu snimati video uz kontinuirani autofokus za savršen film svaki put.
  • Pogledajte – pregledajte video zapis na 3,2-inčnom širokom ekranu u panelu na čekanju ili online uz pomoć Wi-Fi tehnologije
  • Podelite – uz pomoć Wi-Fi tehnologije postavite video materijal visoke rezolucije na YouTube™ i Picasu dok istovremeno koristite druge mogućnosti telefona

Otvorena platforma korisnicima takođe omogućava da personalizuju svoje iskustvo zabave preuzimajući odlične aplikacije putem PlayNow™ servisa i Symbian™ Developer Communitya.

Sadržaji koje kreiraju sami korisnici, pogotovo video, preplavljuju web” izjavio je Lennard Hoornik, direktor marketinga, Sony Ericsson. „Napravivši Sony Ericsson Vivaz™, napravili smo mobilni telefon sa kojim je lako uhvatiti život u vidu video zapisa visokog kvaliteta i postaviti ga na web da bi ga podelili sa celim svetom. Sony Ericsson Vivaz™ nudi lepotu spolja i iznutra sa otvorenim i intuitivnim korisničkim iskustvom, omogućavajući korisnicima da snimaju, gledaju i podele svoje životne trenutke i spontanost u HD kvalitetu.

Sony Ericsson Vivaz utelovljuje novu filozofiju dizajna – ’ergonomski oblik’ – koja je prvi put predstavljena na modelu Xperia X10 i ubuduće će postati obelježe portfolija Sony Ericsson telefona. Oblikovan da odrazi oblik ljudskog tela i istovremeno pruži preciznu i neodoljivu telefonsku interakciju, Sony Ericsson Vivaz™ je prepoznatljiv na prvi pogled.

Sony Ericsson Vivaz

  • HD video – zabeležite i emitujte svoje najbolje doživljaje uz pomoć najnovijih mogućnosti video snimanja i razmene video zapisa
  • Društveno umrežavanje – jednostavan pristup društvenim mrežama poput Facebooka™ i Twittera
  • Fotoaparat sa 8,1 megapiksela – zabeležite trenutke iz života u visokoj kvaliteti
  • Prepoznavanje lica i osmeha – savršena fotografija svaki put
  • Sony Ericsson Media Player

Sony Ericsson Vivaz podržava UMTS HSPA 900/2100 i GSM GPRS/EDGE 850/900/1800/1900, UMTS HSPA 850/1900/2100 i EDGE 850/900/1800/1900. Sony Ericsson Vivaz biće dostupan na odabranim tržištima od prvog tromesečja u mesečevo srebrnoj (Moon Silver), svemirski crnoj (Cosmic Black), galaktički plavoj (Galaxy Blue) i venera crvenoj (Venus Ruby) boji.

Leave a Reply