Mobile

Sony Ericsson W508 Walkman mobilni telefon

sony-ericsson-w-508Pokažite svoj stil uz prilagodljivi W508 Walkman™ telefon. Uz izbor od osam zamenjivih Style-Up maski te SensMe™, korisnici mogu da personalizuju W508 kako bi odgovarao njihovom raspoloženju, te da uživaju u pravom interaktivnom iskustvu nadohvat ruke.

Uživajte u muzici onako kako vi to želite uz W508 Walkman™ telefon. Uz pomoć „pametnih“ tehnologija kao što su Shake kontrola i Kontrola pokretom (Gesture control), SenseMe™i TrackID te sa jednom dodatnom Style-Up™ maskom koja se dobija sa W508, korisnici mogu da uživaju u izuzetno interaktivnom iskustvu koje odražava njihovu individualnost.

„ W508 Walkman™ telefon baziran je na našoj legendarnoj Walkman™ liniji i na uspešnom W380.” izjavio je Alexandre Cardon, globalni voditelj marketinga proizvoda u Sony Ericssonu. „Za one koji vole da izraze svoj stil i različitost kroz svoj mobilni telefon, naš kreativni tim je dizajnirao elegantne zamenjive maske, tako da W508 nudi zaista interaktivno i individualno iskustvo.”

Shake kontrola i Kontrola pokretom (Gesture control) omogućavaju vam da postanete sam svoj DJ jednim trzajem zgloba – pojačajte zvuk ili podesite shuffle funkciju brzim trzajem telefona. Ide li vam taj budilnik na živce? Odgodite zvonjavu za 5 minuta ili utišajte zvuk pokretom dlana umesto da u bunilu tražite taster za isključivanje.

w508_242

W508 takođe ima popularne Walkman™ funkcije kao što je SensMe™, za usklađivanje raspoloženja sa muzikom, te muzičke tastere osetljive na dodir na spoljnoj strani telefona (play, stop i skip). Fotoaparat sa 3,2 megapiksela, HSDPA i M2 memorijska kartica kapaciteta 1GB upotpunjavaju ono što W508 nudi za svakog “trendsettera”.

W508

Ne možete izbaciti „onu“ pesmu iz glave, a nemate pojma kako se zove? Koristite TrackID™ sa pretraživanjem teksta pesme i dobićete odgovor jednim pritiskom na taster.

Na W508 dostupna je i PlayNow™ arena koja nudi potpun spektar mobilne zabave koju možete preuzeti na svoj telefon – jedinstvene teme i slikovne pozadine, tradicionalne i posebno komponovane melodije zvona i muzičkih tonova, čitav niz besplatnih sadržaja i, naravno, pesme bez DRM zaštite i TrackID™ top liste iz celog sveta.

Leave a Reply