Mobile

Sony Ericsson W595 Walkman telefon

Sony Ericsson je juče najavio novi model W595 koji nudi mnoštvo inovacija uz koje su korisnici instantno spremni za zabavu

Više ne morate da birate izmedu muzike, medija i fotoaparata kada birate svoj sledeći telefon. Kompromis je sada stvar prošlosti zahvaljujući novom Sony Ericssonovom W595 Walkman™ telefonu. Za pravog rockera koji se krije u vama, W595 Walkman nudi mnoštvo inovacija za izuzetne muzičke i medijske trenutke.

Ima 2,2-inčni jasan, veliki ekran na kojem izuzetne video mogućnosti u potpunosti dolaze do izražaja. Na memorijskoj kartici Memory Stick Micro™ (M2) kapaciteta 2 GB moguće je snimiti i slušati više od 1900 pesama, a takođe je moguće da tu muziku putem ugrađenih stereo zvučnika podelite sa okolinom.

Podelite užitak u muzici sa najboljim prijateljem uz pomoć stereo deljivog porta koji omogućava da se priključi i dodatna slušalica. Sastavite liste pesama koje odgovaraju vašem raspoloženju uz pomoć opcije SensMe i prebacite pesmu ili pojačajte intenzitet zvuka trzajem zgloba koristeći Shake kontrolu. W595 stiže sa preinstaliranim igrama kkao bi  zaokružio ponudu zabav

W595

Podelite izvrsne muzičke trenutke

* Walkman™ player – muzika u pokretu
* Memorijska kartica Memory Stick Micro™ (M2) kapaciteta 2 GB- snimite i slušajte više od 1900 pesama
* Deljivi port i stereo zvučnici – podelite svoju muziku ” Bluetooth™ – koristite bežične zvučnike za glasan zvuk
* TrackID™ i SensMe™ – daju informaciju o onome što slušate
* Fotoaparat rezolucije 3,2 megapiksela – za odlične fotografije koje možete podeliti sa prijateljima

Sa novim W595 telefonom možete imati sve, i mnogo više od muzike. Praktičan, elegantan i kompaktan – zašto da nosite svoj život uokolo u torbi kada može stati u džep. W595 Walkman™ je UMTS/HSDPA 2100 i GSM/GPRS/EDGE 850/900/1800/1900 telefon koji će biti dostupan na odabranim tržištima u Aktivno plavoj, Cosmopolitan beloj, Tropski sivoj i Lava crnoj boji u krajem 2008.

Leave a Reply