Mobile

Sony Ericsson W705 Walkman

Nastavljajući se na niz inovativnih predstavljanja u 2008. godini, Sony Ericsson najavljuje dva nova proizvoda iz porodice muzičkih telefona koja pruža i više od same muzike te unapređuje već vrhunsko iskustvo muzike u pokretu u 2009. godini

Predstavljajući naprednu bežičnu povezivost kombinovanu sa Sony Ericssonovim audio iskustvom koje je najbolje u klasi, Sony Ericsson je, kao jedan od glavnih pokrovitelja, najavio W705 WalkmanTM telefon i bežični kućni audio sistem MBS-900 u saradnji sa MTV Evropskim muzičkim nagradama. Najnoviji proizvodi podupiru Sony Ericssonovo nastojanje da korisnicima omogući napredno iskustvo mobilne zabave bez obzira na način upotrebe multimedije.

Koristeći Wi-FiTM za povezivanje na broadband pristupnim mestima, korisnici mogu da koriste svoj W705 za online potragu za najboljim pesmama ili najpopularnijim YouTubeTM video snimcima. Mogu se odlučiti i za bežični streaming pesama na elegantni MBS-900 zvučnik putem BluetoothaTM. Uz čisti bas zvuk, čisti stereo zvuk i vrhunske slušalice, W705 pruža kristalno jasan zvuk koji je dinamičan, bogat i prirodan.

“Zaista smo ponosni na ono što smo postigli u 2008. godini sa našom muzičkom mobilnom linijom koja je vodeća na tržištu“, izjavio je Ben Padley, direktor globalnog muzičkog marketinga u Sony Ericssonu. “Kombinujući vrhunski dizajn i kvalitet zvuka koji je najbolji u klasi sa superbrzim pristupom mnoštvu digitalnih sadržaja kojima se može pristupiti putem PlayNowTM arene ili putem weba, zaista nudimo najbogatije iskustvo mobilne muzike koje je trenutno dostupno.”

W705 nudi isti superiorni kvalitet zvuka kao i W980 WalkmanTM telefon koji je na ispitivanju koje je u Nemačkoj sproveo TESTfactory ocenjen kao “najbolje audio iskustvo”. W705 sadrži popularne WalkmanTM funkcije kao što su aplikacija za prepoznavanje muzičkih numera TrackIDTM, SensMeTM za usklađivanje muzike sa raspoloženjem i Shake kontrola za promenu pesama trzajem ruke i još mnogo toga.

Na W705 dostupna je i PlayNowTM arena koja pruža potpuni spektar mobilne zabave – jedinstvene teme i pozadine, melodije zvona, mnoštvo besplatnog sadržaja i, naravno, pesme bez DRM-a te TrackID top liste iz celog sveta. W705 je mnogo više od muzičkog telefona. Njegova ekskluzivna završna obrada od metala kombinovana je sa velikim ekranom u elegantnom i kompaktnom telefonu sa kliznim mehanizmom, što rezultuje profesionalnim utiskom.

Upotrebite fotoaparat sa 3,2 megapiksela rezolucije kako bi ste fotografisali prijatelje i koristite Wi-Fi da ih postavite na svoju stranicu za društveno umrežavanje da ih svi mogu odmah videti. Ne možete videti stranicu kako treba? Koristite funkciju autorotacije između horizontalnog i vertikalnog načina pregleda kako bi videli web-stranice u punom sjaju.

Neke od bitnijih karakteristikaW705

  • Direktni pristup pretrazi online muzike sa radne površine ekrana – online pretraga najbolje pesme i najpopularnijeg video klipa na YouTubeuTM
  • Wi-FiTM i DLNA certifiedTM – povežite se kako želite ” PlayNowTM arena – potpun spektar mobilne zabave
  • Shake kontrola – krećite se između pesama i kontrolišite jačinu zvuka trzajem zgloba
  • SensMeTM – stvarajte liste pesama na osnovu  raspoloženja, umesto prema žanru ili izvođačima
  • Veliki 2,4-inčni ekran – pregledajte web stranice i e-mailove na ekranu velike jasnoće
  • Autorotacija – prebacujte iz vertikalnog u horizontalni način pregleda trzajem telefona
  • Google MapsTM for Mobile – nikada se više nećete izgubiti
  • Fotoaparat sa 3,2 megapiksela – fotografišite i podelite najdraže fotografije putem BluetoothaTM
  • FM radio sa TrackID-omTM – slušajte radio u pokretu
  • Memorijska kartica kapaciteta 4 GB – snimite do 3900 pesama

Leave a Reply