Mobile

Sony Ericsson W760i Walkman

Sony Ericsson predstavio je model W760i, prvi istinski globalni Walkman® telefon sa tri-band HSDPA sposobnostima, omogućuje širokopojasnu brzinu skidanja najnovije muzike i sadržaja širom sveta, ma gde se zatekli. Nudeći muziku i mnogo više od muzike, telefon donosi ugrađeni GPS koji će vam pomoći da pronađete tajnu lokaciju koncerta ili gaže, kvalitetne Stereo zvučnike kako bi svoju muziku podelili sa drugima, te najnovije hit igre, uključujući i Need for Speed™ ProStreet.

W760i je Walkman® je telefon koji ćete poželeti da svuda nosite sa sobom. Tu u pomoć priskače dodatna zaštita koju pruža višenamenski Aktivni zvučnik MAS-100. Novopredstavljeni zvučnik služi kao zgodna zaštitna torbica, zvučnik koji vam dopušta da svoje omiljene pesme slušate još glasnije, a služi i kao FM radio antena.

Danas su ljudi uvek u pokretu, stoga je važno da uvek budu u kontaktu i imaju svoju zabavu nadohvat ruke“, rekao je Brad Padley, voditelj muzičkog marketinga u Sony Ericssonu. W760i se savršeno uklapa u taj životni stil, preduzetan je, efikasan i stavlja Walkman® telefon ispred pukog slušanja muzike.”

W760i Walkman® telefon– Uživaj i podeli – bilo gde u svetu
Zadrži se čvrsto na zemlji – ugrađen GPS and Wayfinder navigacija™1) te Google mape™ za korak-po-korak upute da uspešno stignete do cilja.
Podeli svoju muziku izvana i iznutra – Dvostruki zvučnici sa stereo proširenjem i mogućnošću korišćenja Aktivnog zvučnika za spoljnu upotrebu.
Prilagodi svoje raspoloženje – Prilagodi svoje raspoloženje sa SensMe™.
Postigni vrhunski rezultat – Odlične mogućnosti igranja, kontrola pokreta i prikaz igrice na širokom ekranu. Predinstaliran Need for Speed™ ProStreet.

Pronađite svoj put sa GPS-om. Tražite lokaciju koncerta ili novog kluba? Čak i novi grad ne predstavlja izazov za W760i. Telefon sa ugrađenim GPS-om i Wayfinder Navigator™1) omogućuje vam nalaženje više od 20 miliona lokacija  (POI) širom sveta i pokazuje vam cilj pri svakom skretanju. Tu je i fitness aplikacija koja vam govori koliko brzo, koliko dugo i koliko daleko trčite (ili hodate).

Podijelite svoju muziku sa prijateljima

Postanite centralna tačka spontanog partija ili iskustva sa igranjem uz pomoć snažnih ugrađenih zvučnika W760i. Ako ste napolju, koristite Aktivni zvučnik MAS-100 – revolucionarnu torbicu koja ne samo da izgleda fantastično, već i štiti Walkman® telefon, a istovremeno ima ugrađene zvučnike i radio FM antenu za uživanje u muzici s prijateljima.

Uskladite raspoloženje s odgovarajucom glazbom

W760i pomaže vam  u izboru odgovarajuće muzike za svaku priliku. Snimite i do 950 pesama) u telefonu* i koristite SensMe™ opciju da odmah odaberete muziku i pesme koje odgovaraju vašem raspoloženju. Krećite se kroz listu pesama uz pomoć funkcije Shake Control – naizmenično birajte i preskačite pojedine pesme ili prilagodite intenzitet zvuka jednim trzajem telefona.

TrackID™ funkcionalnost vam omogućava da identifikujete bilo koju pesmu koju slušate na FM radiju ili u klubu. A uz TrackID™ top liste možete i pregledati najtraženije pesme u svojoj zemlji ili bilo gde u svetu.

Uživajte u igranju i uzbudljivim akcijama

Uz W760i, igranje je zabavnije nego ikada. Telefon vam omogućava da se igrate držeći ga u horizontalnom položaju, uz zvuk sa stereo zvucnika i korištenje namenskh tastera za igranje kao na igraćoj konzoli. Tu su i predinstalirane najnovije igre, uključujući i Need for Speed™ ProStreet – spoj velike brzine i maksimalnog adrenalina.

W760i je napravljen za brzu akciju jer nudi veliki 2.2 inčni ekran za vrhunski užitak igranja i Motion Sensor Gaming koji vam omogućava da igrate vrhunske igrice na svom telefonu u 3D kvalitetu, koristeći pokretanje telefona da kontrolirate igru.

Zabilježite trenutak
U telefon je ugrađen kvalitetan 3.2 megapikselni fotoaparat. Jednostavno otvorite telefon, pritisnite fotografski taster i zabeležite trenutak! Fotografije se mogu sačuvati na Memory Stick kapaciteta 1 GB ili prebaciti na računar uz pomoć Media Managera.

W760i je UMTS/HSDPA 850/19002100 i GSM/GPRS/EDGE 850/900/1800/1900 telefon koji ce biti dostupan na odredenim tržištima od drugog tromesečja 2008.

Aktivni zvučnik MAS-100 će biti dostupan na određenim tržištima od drugog tromesečja 2008.

Leave a Reply