Mobile

Sony Ericsson Xperia arc S – novi Android sa procesorom na 1,4 Ghz

Sony Ericsson je danas predstavio Xperia arc S na konferenciji za štampu Sony-ja povodom sajma IFA u Berlinu. Oslanjajući se na nagrađivani elegantni dizajn Xperie™ arc*, najnoviji član Xperia™ porodice ima procesor od 1.4Ghz, Sony 3D sweep panorama tehnologiju i pristup Sony Entertainment Network servisima – ,,Music Unlimited” i ,,Video Unlimited”**. Xperia™ arc S takođe ima 25% brže uključivanje kamere i medija konverziju, kao i 20% brže pretraživanje internet stranica u poređenju sa Xperiom™ arc.

Korisnici 2011 Xperia™ smart telefona sada mogu da uživaju u ,,Music Unlimited’’ i ,,Video Unlimited” servisima, u zavisnosti od dostupnosti na tržištu **:

  • ,,Music Unlimited” ima globalni katalog sa preko 10 miliona različitih pesama**** sa pristupom vašoj ličnoj muzičkoj biblioteci i besplatnim radio stanicama putem mnogobrojnih uređaja.
  • ,,Video Unlimited” (trenutno ekskluzivno za Sony Ericsson Xperia™) je bogat izvor najnovijih holivudskih filmskih hitova, klasika za sva vremena i TV emisija svih vodećih producentskih kuća.

Nikolaus Scheurer, direktor marketinga proizvoda u kompaniji Sony Ericsson, ovim povodom je izjavio: ,,Xperia™ arc S je nabrža i najzabavnija Xperia™ do sada i jasno dokazuje da Xperia™ linija ima najbolje smart telefone za korišćenje savršenih zabavnih servisa, kao što su Music Unlimited i Video Unlimited.’’

Pored ovih servisa, Xperia™ arc S se odlikuje Sony tehnologijom koja je najbolja u svojoj klasi, a podrazumeva 3D sweep panoramu, gde snimljene fotografije mogu da se gledaju povezivanjem telefona na 3D TV preko HDMI izlaza.  Xperia™ arc S takođe ima vizuelno savršen 4.2” Reality Display sa Mobile BRAVIA® Engine, 8.1mp kameru sa HD video mogućnostima i Sony-jev nagrađeni Exmor R™ senzor za slike u pokretu koji poboljšava slike i video snimke čak i u uslovima slabog osvetljenja.

Korisnici takođe imaju pristup jedinstvenom doživljaju društvene zabave deljenja i pretrage zahvaljujući servisu Facebook inside Xperia™, kao i bogatom Android svetu sa preko 250.000 aplikacija.

Karakteristike Xperia™ arc S:

  • Super brz 1.4 GHz procesor
  • 3D i 2D sweep panorama fotografija
  • 8.1 MP kamera sa Exmorom R™ za senzor za slike u pokretu
  • 4.2“ Reality displej sa Mobile BRAVIA® Engine
  • Najnovija Android™ platforma Gingerbread 2.3

Sony Ericsson Xperia™  arc S će biti dostupan na odabranim tržištima širom sveta u četvrtom kvartalu 2011. godine.

Leave a Reply