Mobile

Sony Ericsson Xperia Pureness za odabrane kupce

Predstavljena ovih dana u Londonu, Sony Ericsson Xperia Pureness je puštena u prodaju u vrlo limitiranom broju primeraka.

Kritika je već žestoko reagovala na nedostatak mogućnosti kojeg nude neki novi modeli drugih proizvođača, ali ljubitelji raznih tehnoloških mogućnosti koje mobilni telefonski uređaji pružaju su zanemarili eleganciju i dizajn koji otkrivaju ciljanu publiku ovog slatkog, polu-providnog predmeta želja.

Fokusirani na pozive, slanje poruka i jednostavne mogućnosti iz standardnih modela, plus efektan sat koji kao da lebdi u vazduhu dok se pojavljuje na providnom ekranu, dizajneri Sony Ericssona su sigurno odlučili da pridobiju publiku koja se zaljubljuje na prvi pogled.

Oni koji se inače zabavljaju podrobnim istraživanjem mnogobrojnih mogućnosti svojih novih mobilnih igračaka bez obzira na njihov izgled, nisu budući kupci male Xperije

Ono što će ciljanu publiku verovatno razočarati jeste nedostatak kamere i mogućnosti da se muzika sluša na sav glas, ali cenjeni kupci sa profinjenim ukusom koji se odluče za ovaj model biće sretni zbog činjenice da u paketu sa uređajem, koji u ovoj početnoj fazi košta 600 funti, dobijaju i uslugu lifestyle saveta u svim delovima sveta, sedam dana u nedelji od 00 do 24 sata. Ako ste mislili da je reč o kulinarskim savetima ili stylingu, prevarili ste se. Reč je o besplatnoj usluzi rezervissanju reicmo avionskih karata, ili naručivanja taksija

One thought on “Sony Ericsson Xperia Pureness za odabrane kupce

Leave a Reply